Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Tudom,hogy nem realisztikus,de én megértem a STOMREGION-t.....nem lenne jó,ha mennénk és 5tankal szétlőnénk az összes ellent 10 perc alatt......így kevesebb,mint fél nap alatt végig leehtne vinni a játékot......meg ráadásul nem is lehetne rendesen taktikázni,ugyanis ha meglátnánk 1 Tigrist,akkor nagy szarban llennénk,és kinyírná a csapatúnk nagy részét....
A Soldeirs:HOWW2-ban jól meg lett oldva a sérülés,de azt a játékot nem a PANZERS-hez,hanem inkább a Commandos-hoz leehtne hasonlítani...a PANZERS-t inkább a Generalsal leehtne hasonlítani,és tudtommal abban sem lehet 1 lövéssel szétlőni 1 tankot
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Soldeirs:HOWW2-ban jól meg lett oldva a sérülés,de azt a játékot nem a PANZERS-hez,hanem inkább a Commandos-hoz leehtne hasonlítani...a PANZERS-t inkább a Generalsal leehtne hasonlítani,és tudtommal abban sem lehet 1 lövéssel szétlőni 1 tankot