- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a tippeket! A vb már elúszott hacsak hamilton nem hibázik és megnyerem az Abu Dzabi nagydíjat. Amúgy automatán van a váltó
Ennyire profi még nem vagyok, meg billen nem annyira jó egyébként sem.
-
törölt tag
Komolyan ne hiszem el, most menni is tudnék extrém eső gumikkal, de kifogy a benzin...... ez így k*rva gáz :@ Hol lehet beállítani hogy több benzinnel mehessek a versenyen? Ez már a 3. nullázásom a kifogyó benzin miatt, semmi értelme így a világon...
-
törölt tag
Most néztem meg, Full-ra van állítva a TC! :S Akkor ez így gáz hogy esőben sokra nem megyek, az nulla pont. :/
-
törölt tag
Köszi!
-
törölt tag
Az pontosan mi?
-
törölt tag
Tudna nekem valaki magyarázatot adni, miért van az hogy esős időben, esőgumival (extrém eső gumi) miért azt csinálja az autó hogy pörögnek a kerekek mint az atomállat, meg a motor is, de nem haladok sehováse -.-' Megpróbáltam átmeneti eső gumikkal, de akkor meg sehová se haladok. RB10-el vagyok, Vettel megy mint a meszes, de engem még egy retek torro rosso is otthagy állva :S Valamit állítani kellene esős futamon vagy mi a bánat van? Mert már nagyon bosszantó! Expertre van állítva a nehézség, száraz időben 1-2-3. vagyok általában, az időmérőm sem rossz, átmeneti eső gumikkal is nyertem már, de nagyon esős időben nulla... semmi...
Várom a tippeket!Köszi
-
törölt tag
Üdv!
Melyik módot kell játszani, hogy amikor lenyomok egy szezont, ugyanúgy a Red Bull-al folytathassam pl? Mert a carrier módot csináltam, de utánna nem mehettem tovább a jelenlegi csapatommal, hanem más csapatra kellett váltanom :/ A Carrier módban van 3 féle lehetőség. Az evaluation test, a seasson challenge és a career. Az utóbbit nyomtam, de az így ebben a formában nemjó, hogy az alap csapatommal nem lehet tovább nyomni. A season-t nem értem, mert nincs időmérő, vagy legalábbis nem úgy ahogy kellene, ill. más az egész, pl csak 5 kört kell egy verseny alatt megtenni.
Köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest