Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252 #348 üzenetére
Egyébként az irányítással kapcsolatban egyetértek Veled. A tavalyihoz képest nekem egyelőre jobban fekszik. Végre megint lehet blokkolóra fékezni, és a gázt is jobban tudom adagolni. Lehet, hogy ez csak ízlések és pofonok kérdése, de ilyen szempontból jobban bejön, mint az előző verzió. Egyelőre...
FFB-t remélem orvosolják. Régebben is volt hasonló gond G27-tel. Ha jól emlékszem a VSYNC megoldotta, mert csak 100 FPS felett hülyült meg.
-
válasz
jozsi252 #344 üzenetére
Húzogassa a f*szom
Komolyan mondom, hogy vérlázító már, amit művelnek. Minden egyes alkalommal megy a nagy csinnadratta, hogy most aztán így, meg úgy odatettük magunkat és az idei verzió soha nem látott újításokat fog tartalmazni. És valóban... Egyre rosszabb lesz
Én ne bánom, hogy megvettem, de nem a játék miatt, hanem a társaság miatt, akikkel szoktam játszani... Mondjuk ennyi erővel ultizhatnánk is együtt online
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest