- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi #275 üzenetére
Kedvet kaptam, kormányt ragadok
-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi #268 üzenetére
Látom már kaptál választ de leírom azért az én véleményemet is. Szintén DFGT-vel játszom, a 13'-14' egyaránt megvan és mostanában és is előveszem mindkettőt, néha egymás után is. Amit én észrevettem, hogy ebben a játékban a manuális váltó többet hoz (sztem) köridőben, mint a a TC és ABS együttvéve, sokkal mélyebb féktávokat tudsz venni kézi váltóval, szóval én erre indulnék el, már ha eddig netán automatán mentél volna.
Arra mondjuk a mai napig nem jöttem rá, hogy mennyire befolyásolja a setup valójában az autók viselkedését, de ahogy éreztem nem igazán, úgy látom fontosabb a tökéletes pályaismeret és a pontos hibátlan vezetés, mert egy setuppal nyerhetsz 0,2-et, de egy bevállalósabb vezetéssel lehet nyersz 0,8-at, persze csak a hasamra ütöttem... teszem hozzá vannak itt sokkal jobb játékosok, mint én, szinte csak kocamódban nyomom moddolt AI ellen, de nekem ez meló után fújni tökéletesen megteszi, ha nincs időm feltenni a kormányt akkor 360-as joyyal is majdnem futok DFGT-s időt, nagyjából ez példázza is a játék realitás tartalmát
-
scampolo84
aktív tag
Ez tényleg igaz. Én nem vagyok egy nagy pro, de a 13-ban szépen tudtam vezetni én is TC nélkül, szerintem ott jobban eltalálták. Itt is megy de azért nincsenek 3-4. fokozatban kipörgő kerekek a valóságban pláne nem kormánnyal játszva....
Az ABS-t nem is értem mert soha nem találkoztam elfékezésből adódó blokkolással még kikapcsolt állapotban sem...
-
scampolo84
aktív tag
Az idei részben hogyan van a karrier mód? Egy év? Több év? Átigazolások, egyebek? Ha valaki képben van felvilágosíthatna!
-
scampolo84
aktív tag
válasz
djculture #43 üzenetére
+1
Olvastam pár kritikát külföldi oldalakon, elég kendőzetlenül leírják, hogy mennyit is ér a játék... kb. belerúgnak kettőt a félholtba, aztán még le is kö*ik
Reméljük azért lett ilyen minőségi a végeredmény, mert tényleg minden erejükkel a nextgen 15-re koncentrálnak (kuc-kuc).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest