- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Nem szeretnék okoskodni, de szerintem aki ideje korán feltette az intert az nem nézte a gumi hőmérsékletet. Az alapján egyértelműen el lehetett dönteni, hogy mikor kell váltani, én pl a 25. körben! cseréltem csak akkor is azért mert már elkopott a 11 körös lágy alattam
1 kört még lehetett volna lágyon is menni. Az 1-2. kanyar kivételével az egész pálya jó volt a száraz guminak. Nálam például a 23.körben még nem volt esőfüggöny.
Ettől függetlenül mi is végig azon matekoztunk Kockával, hogy mikor "boxoljunk" mert az eső csöpörgött a tapadás meg nem nagyon változott
[F1 2014 GoCompete R10 - Germany - Hockenheim - 50%]
ui: Jim setup ügyben itt nézelődj, hét elején mindig fel szokta tenni a srác az épp nekünk aktuális pályát: [link]
-
Fang
aktív tag
-
Fang
aktív tag
Legutóbbi Ligafutam:
F1 2014 GoCompete R3 Bahrain 50% -
Fang
aktív tag
Igen, DFGTés tc med
(se időm se kedvem szívatni magam tc off-fal, 2013-ban tc off mentem mert ott gyorsabb voltam tőle, nos ebben a verzióban ugye fordult egyet a világ, én meg szeretek nyerni, ha lehetséges)
A következő futamra még nincs végleges setupom, otthonról majd egy teszt setupot tudok küldeni. -
Fang
aktív tag
Egy két gyors kör Ausztráliából:
[1:25.743 Australia - Melbourne Qualifying PC - Online + Setup]
[1:24.870 Australia - Melbourne PC - TT + Setup]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest