Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcalaci84
    őstag

Nézd meg pl 594 hozzászóló körét a videon,hát ezekre mondom h űridő...ha jól emlékszem 2 helyen is úgy a fűre megy h szinte majdnem elhaggya a pályát kétkerékkel,és ott is lazán gyorsít-ki se pörög-célegyenes ráfordítóba is még a hjtűbe 2 fokozatot vált úgy nyomja neki és semmi kipördülés,..hát ez élethűnek nem nevezhető,igaziból ilyet nem csinálna senki tuti.vagy ha csinálna nem az lenne a best kör!!-na mindegy ,ez a program hibája szerintem,nem a tulajdonosát akarom "fikázni" ezzel. csak azért én a joyyal ilyet se tudok valamiért, mert ha kanyarba gyorsítok ennyire az elején akkor kitolja a kocsi elejét a kavicságyba,pedig u.az a beállítás....üdv

ez egy játék és közel sem szimulátor...
    gázadagoláson fékhasználaton sok múlik, ahogy a váltásokon mégtöbb...motorfék
    shortshiftingről hallottál-e???

a codies f1-ek közül még itt kell a legóvatosabban vezetni, főleg kigyorsításoknál
    a gumiszimuláció egészen kiváló az ideiben, benzinnel is el lehet játszogatni egy hosszabb távú versenyen...

és messze nem ez a tökéletes kör még nekem sem , mert a 3 szektorban benne maradt még másfél tized ...

majd jönnek a profik és bemennek 16 alá is...Hajrá VixDrop és MotionBlur!

Új hozzászólás Aktív témák