- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
de ha kinyomod ki tudsz autozni 2/3 kiállásnyi előnyt...a maradék 1/3ot meg az ujgumikon behuzod és az utolso 2 körben visszajössz elsőnek én így cisnálom...na jo valahol könnyebb

koreában....mindenkitől elszakadtunk vettel.lel....én ugye webber helyén ülök....2.5 secet nyomot rám az első cseréig a 4.körig...és erre beállók és ott cserélik neki én meg mögötte állók és várok
....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...másodpilota avgyok ugye..hehe de ő 5. én meg vezetek 6 ponttal alonso előtt.
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....