Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Na ezt jó hallani. Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá, akkor lesz esedékes, hogy játszani fogok vele.

vzsryl:
Ez igaz, de azt a több 100 lóerőt nem Joystickokon vagy gamer pedálon keresztül adják le a versenyzők....
tkesy:
Próbáltam a Demo-t is, ott is ugyanez a helyzet, bár nem patchelgettem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Az hozzátartozik, hogy a quick setup-ban kicsit feljebb húztam a beállítások DRY-ra, de nem sokat.
És viccet félretéve, nem élethűen megy ki a hátulja. Alig nyomok neki gázt már meghal. Ha a pályát elhagyom 1 centivel egyből 0 tapadás a kanyarban, pedig ez nagyon nem így van a valóságban. Tény, hogy csökkenni kell a tapadásnak, de szinte reménytelen visszahozni kintről az autót.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes a játékban, hogy a kanyarok utáni kigyorsításban rengetegszer kimegy a kocsi hátulja, pedig fokozatosan adok gázt, nem billentyűzettel tolom és a TC is be van kapcsolva.
Utánaolvastam és valóban kicsit jobban rá van játszva erre a dologra a kelleténél, az lenne a kérdésem, hogy ezt nem lehetne valahogy kijavítani?
Új hozzászólás Aktív témák

- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Tápos kibeszélő offtopik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest