Hirdetés
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Mivel csak most olvastam, ráfűzök erre a témára én is, bár tudom, hogy teljesen és megnyugtatóan lezárult, mégis kikívánkozik belőlem:
A w2w-s csapat jónéhány tagjával autóztam már, főleg talán még 2011-el, de durva unfairségeket (szép szó lett
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.Így amondó vagyok nincs értelme bárkit is elítélni néhány alkalom miatt, inkább jószándékkal meg kell tanítani a fairplayre, amiután jó bulis futamokat lehet majd vívni vele.

sith7:
Nemtom mi a steam nicked, de szívesen versenyzek veled online (ha még nem volt rá példa
) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is
) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok. 
És itt a 2012-ben nem tartozom az ufonauták táborába... sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független 2026.06.01. APPLE jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.
) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is