Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Kicsit azért gáz, hogy úgy kell játszani, hogy ki tudja, mikor fog elszállni az állás. Remélem, engem nem fog ez utolérni, de tegnap meg ma nem tudtam sokat nyomulni, így kicsit később tudok majd érdemben nyilatkozni erről.
(#1135) fefe5: Pedig írja is a játék, hogy F11, eléggé szájbarágósan.
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam.... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows XP
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....