- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
4 verseny után, a season challenge-ben medium fokozaton eddig 3 győzelem, egy 8. hely a Williams-szel. Gamepad-dal. Nem tudom, ebben a módban egyformák az autók? Most átnyergeltem a Lotus-ba, kíváncsi vagyok, mennyivel leszek gyorsabb.
(#1241) C0d3r: Ez mi szar...
-
echterion
nagyúr
Kicsit azért gáz, hogy úgy kell játszani, hogy ki tudja, mikor fog elszállni az állás. Remélem, engem nem fog ez utolérni, de tegnap meg ma nem tudtam sokat nyomulni, így kicsit később tudok majd érdemben nyilatkozni erről.
(#1135) fefe5: Pedig írja is a játék, hogy F11, eléggé szájbarágósan.
-
echterion
nagyúr
válasz
MC HOBO
üzenetére
Hát ez az, ilyen "apróságok" miatt szívhat az ember, de azért csak kell isteníteni ezt a fajta rendszerét a játékok vásárlásának, tárolásának (tisztelet a kivételnek, de többségnek ki tudja miért, de tetszik, de nekem nem). Bár, még a vásárlással nem is lenne gond, de hogy egy offline játékhoz is kelljen net, na az már eléggé szar dolog.
-
echterion
nagyúr
Nekem pl. tökre bejön az irányítás, pedig nem szoktam belső nézetből játszani az autós játékoknál, de ennél kifejezetten tetszik.
(#1058) MC HOBO: Köszi a tippet, megnézem, mi ez a MOMO, mert így nem rémlik.
(#1069) Barthezz2: Lehet, velem van a baj, de nekem még egyik, a fent taglalt bug sem jött elő.
-
echterion
nagyúr
Eddig gamepad-dal nyomtam, de lehet, át kellene térnem valami analóg irányításra, mert így belsőből nagyon nehéz, darabosan mozgok. Tudtok ajánlani valami olcsó, de elfogadható megoldást esetleg? Nem kell mindenféle csics meg extra, csak működjön rendesen, legyen gáz meg fék. Automata váltóval játszok, nem vagyok olyan hardcore, hogy mauálissal toljam.
-
echterion
nagyúr
Mi ez a mentés hiba? Én még nem tapasztaltam eddig, pár óra játék alatt egyszer sem.
-
echterion
nagyúr
Mentem egyet a challenge módban, első pálya Monza, Williams-szel. Épphogy megcsíptem a pole-t, utána lerajtoltam mindenkit, majd rajt-cél győzelem. Viszont a győzelmi képsorok alatt Senna van a ruhámra írva.

Ja, medium fokozat, úgy tűnik, alábecsültem a képességeimet.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Én is játszogatok ezzel, elsőre nekem tetszik, gamepaddal. Viszont egyszer nyomtam véletlenül agy alt+tab-ot, azóta ablakban fut a játék, akármit csinálok. Nem lehet ezt valahogy teljes képernyőre bírni? Nem akarom ezért újratelepíteni a játékot.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák

- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest