- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést

Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 
giigz
Neked is köszönöm az elismerést
, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ... 
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt
... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba 
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 

... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba