- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti
üzenetére
Sajnálom a dolgot. Én drukkoltam neked. De jobban jártál, hogy leléptél onnan. Én ismerem a köreidet, meg írom a sajátjaimat is amiket időmérőn futunk. Pont annyival vagyok itt-ott lemaradva, amit érzek, hogy benne marad, de idő kell mire előjön. Szal én azért se indultam, mert online is előfordul, hogy egyszerűen nyerésem után lelép mindenki. Főleg Singapourban
.Steady: Én se gémeltem most két ünnep között oda voltam LAN partyzni, de csináltam előtte multis küzdelemről videókat. Megpróbálom valakinél feltölteni, mert ratyi a netem. A kedvencem az esős IStambul.

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.