- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti
üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Xiaomi Watch S4 okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.