Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti
üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Marathon (2025)
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.