- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Na, hogy pontot tegyünk a legend vs lotus téma végére, mentem egy ugyanolyan versenyt mint RollyDy. Igazából, nem az AI erőssége érdekelt, hanem a gumikopás, de gondoltam, ha már úgyis versenyt csinálok, megyek lotussal.
A pályát már ismertem, p1-ben mentem pár kört, hogy megtaláljam a megfelelő beállítást és írány az időmérő. Q1-Q2-höz lágy keverék sem kellett, Q3-ban már lágyat használtam, meglett a 2. hely.
A rajt szépen lement, elfodultam 2.-nak, aztán nekilendültem Alokának, elején nem voltam erőszakos, nem tudam elmenni neki, aztán folyamatosan húzott el. Kerékcsere után azonban mgváltozott a helyzet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szöveg helyett jöjjön a videó: Bahrein Race
Nézzétek el nekem, hogy ilyen alap szövegkiírásokat, meg áttűnéseket raktam, de mostanság sokat dolgoztam a vegassal és már unom
Végül a gumikopásról: defekt nem volt, a 92%-os lágy 8 kör után lett narancssárga, de még volt benne, csak nem akartam kockáztatni. A kemény gumik közül a verseny végére a hátsó kettő lett citrom.
A 7 órási csapatóknak meg jó játékot! Keddtől már ha minden jól megy, én is csatlakozom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)