Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Én sem szidtam a codegent

Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?
) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja 
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem.
-
Mops
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ez könnyen lehet Faktor Úr, bár önt régen nem láttam a szerveren!

Nézz be egyszer, ha időd engedi ( aS Reloaded CS:S Szerver #2 : antisteam.servecounterstrike.com:27015 ). Ha minden igaz eredetivel is be tudsz jönni. A társaság nagyjából a régi, bár én sokkal ritkábban vagyok.
Chieftecnek meg köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy tud a srác..(Csaba20)csak figyelni kéne a tálalásra...remélem nemsértődik meg emiatt...codegán táp paranormális tevékenysége...ez kifejezetten teccik...De ezesetben Ő állta a sarat,a többi táp''parázott''

) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja