Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Miért száműztem?!Mert vkitől kaptam egy Chieftech tápot és ezzel nagyobb biztonságban érzem a gépem mint szegény Politikai menedékjogott kapott Codegenemmel...amúgy cseretápnak,újraélesztő szerkezetnek kitűnő!!!
X-akták...2899.rész
A táp és ami benne van...
!!PH ISTEN!!
Közeledek a cél felé... -
Tom5
addikt
Igen...ez így volt!
az ÉN tápomról lenne szó
Azóta már egy CSíftek dorombol a gépemben(Hál ISTENNEK)amivel nagyon megvok elégedve!A Codegennel...látványos gond nemvolt...max ezek a gép el nem indulások,de még néha ezzel a táppal is előjön a gond...lehet vmit hazavágott a lapon,nemtudom!A lényeg...minden valamirevaló háztartásban legyen egy cseretáp,ami újjáéleszti a barátok elhalltnak hitt tápjait...és lehetőleg CODEGEN táp legyen!!!
CODEGEN ÉL!
Igaz Süsü?!?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest