- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem.
-
Chieftec
őstag
Hello!
Ma kölöcsön kellett adnom a tápomat, és a másik gépből vettem ki egy 300 as CGt.
A leírásomnál lévő konfiggal az - 1 wincsi, 1 CD, floppy, a főtápcsatlakozóba bemenő kábelek kb 50 fokosak és az egész ATX es kábel is langyos! Ha a haverodnak ilyen gépe van akkor nehogymár egy 10Ks tápon spóroljon. 350 v. 420W os Chieftecet és ezzel kb megyegyező FSPt ajánlok. Ha esetleg Chifi mellett dönt akkor arra figyeljen, hogy nehogy 410 es 12 centis ventis legyen, mert az egy nagyon gyengén sikerült valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest