- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
válasz
X Factor
üzenetére
A jelenlegi konfigomat vitte nekem is gond nélkül, de én inkább vettem egy újat.
Ismerek 8-10 embert akinek Codegen van megy tökéletesen, illetve az egyik most vesz újat mert vett egy DVD írót azt írás közben újraindult a gép. Az én 300asom egy 600 Via mellett van a táp a ventijét épphogy tekeri, na ott nemfélek, hogy tönkremegy legalábbis túlterhelés miatt biztos nem.
-
Chieftec
őstag
Hello!
Ma kölöcsön kellett adnom a tápomat, és a másik gépből vettem ki egy 300 as CGt.
A leírásomnál lévő konfiggal az - 1 wincsi, 1 CD, floppy, a főtápcsatlakozóba bemenő kábelek kb 50 fokosak és az egész ATX es kábel is langyos! Ha a haverodnak ilyen gépe van akkor nehogymár egy 10Ks tápon spóroljon. 350 v. 420W os Chieftecet és ezzel kb megyegyező FSPt ajánlok. Ha esetleg Chifi mellett dönt akkor arra figyeljen, hogy nehogy 410 es 12 centis ventis legyen, mert az egy nagyon gyengén sikerült valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Steam topic
- DUNE médialejátszók topicja
- YouTube
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest