- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor #303 üzenetére
Én sem szidtam a codegent
Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja
-
sasa311
veterán
Ebből a csífteket. A mercury kb. egy szinten van a CG tápokkal.
Annyira mondjuk szvsz nem rossz a CG, csak irodai gépbe való, nem játékkonfigba.
3 gép is van most irodánkba, napi min. 7-8 órát mennek kikapcs nélkül, mind3ban 300-as CG van.
2 vincsi, 2 optika, min. VGA. Szal mindig a célnak megfelelő tápot kell választani. Játékkonfigba pl. valami komolyabbat!
Mert egy irodai gépbe ritka, hogy jár a vincsi, pörög az optika és fullon dolgozik a VGA meg a CPU egyszerre! Játék közben már előferdülhet.
és ugye alapjáraton meg full terhelésen más az áramfelvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest