- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
X Factor #303 üzenetére
Én sem szidtam a codegent
Tunnigolásra meg atom-mega-brutál konfigok alá nem jó, de egy irodai konfignak tökéletes. Jó sok volt már, nem volt gond egyikkel sem. Igaz mégrégebben a vargáné tápokkal sem volt gond. Egyetlen 1X volt gondom táppal, egy nem is tudom milyen, de kb közepes árkategóriás táppal, vagyis nemigazán a táppal, hanem valami ciripelt rajta (lehet, hogy a venti, vagy egy kondi?) mind1, azonnal visszavittem és csere egy Ultra Power (szintén közép kategória) tápra, ez faja
-
sasa311
veterán
Ebből a csífteket. A mercury kb. egy szinten van a CG tápokkal.
Annyira mondjuk szvsz nem rossz a CG, csak irodai gépbe való, nem játékkonfigba.
3 gép is van most irodánkba, napi min. 7-8 órát mennek kikapcs nélkül, mind3ban 300-as CG van.
2 vincsi, 2 optika, min. VGA. Szal mindig a célnak megfelelő tápot kell választani. Játékkonfigba pl. valami komolyabbat!
Mert egy irodai gépbe ritka, hogy jár a vincsi, pörög az optika és fullon dolgozik a VGA meg a CPU egyszerre! Játék közben már előferdülhet.
és ugye alapjáraton meg full terhelésen más az áramfelvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest