Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Érdekes címke-tuning a Codegen részéről. Sehogy nem akar nekem kijönni az a 420W.

Codegen 420W (Model: 300XX):
[link]
Vajon hogy jön ki itt a 420 W??? Akárhogy számolom a címkén látható max-okat, nekem 259,6 W jön ki. Ha külön-külön minden feszt összeadok, akkor sem jön ki még a 300 W sem.
Egy másik 420W-os Codegen (Model:200X1):
[link]
Na, itt már gyakorolhatták a matekot a címkekészítők, mert közeledtünk egy picit a valósághoz. A maximumra nekem kijött már 331,6 W. Külön-külön feszenként összeadva is meg már 377,6 W jött ki.Haladunk-haladunk....Pár év és talán kijön majd az a címkén látható 420W.
Egyértelmű, hogy a címkén hibás (esetleg téves vagy hamis), illetve hibásan számolt értékek vannak feltüntetve és ez nálam már rossz ómen. Hab a tortán, hogy a táp valós teljesítménye a hibátlan címkével sincs összhangban.
Talán sosem volt, kivéve az FSP belsős korai (2001 körüli) és keveset gyártott szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Update 11.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Talán sosem volt, kivéve az FSP belsős korai (2001 körüli) és keveset gyártott szériát.