- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Chieftec #106 üzenetére
Hi!
A házikó alsó lemeze elől perforálva van. Én a perforáció fölé szereltem egy 8cm-es ventit ferdén. Kis találékonysággal jött össze - az 5,25''-os hely csavarjaihoz fogattam home-made távtartókkal ( mire nem alkalmas a GEM-kapocs, sajna erről nem készült kép
).
Ez a venti befelé szívja a levegőt a hátsó és a felső pedig kifelé tolja - ahogyan az a nagy könyvben meg van írva
A hatékonyságról annyit, hogy az első ventit leszabályozva használom 1500-as fordulaton ( eredeti 3000 ), a ház hőfoka a CM Aerogate3-mal mérve nem megy 30 fok fölé, a proci egy hőfokszabályzós 8cm-es ventivel hűtve ( fsz.:1600-1800 között ) terhelve 46-48 fokos, üresben 42-44 fokos. A hátsó- illetve felső venti szintén le van szabályozva ( 1400 és 1600 rpm ).
A hűtést segíti még egy a vinyóm elé szerelt 5,25''-os helyre való ventisor, aminek a szélkavarói nnincsenek bekötve, csak nyáron a kánikulában.
Nem ez a leghalkabb gép a világon, de az biztos, hogy nem a melegtől fognak elszállni az alkatrészek benne
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
thommypl #117 üzenetére
Hali !
A ház vas lemezekből van összerakva - semmi könnyűfém. Az oldallapok és a fedőlap az átlag Codegenektől kicsit talán vastagabb lemezből van.
Már több mint egy éve ilyen házat használok és nyugodtan mondhatom, hogy jól bírja a strapát - mire ''beköltözöl'' kellemesen elnehezül.
Hely van benne bőven,de ahogyan már előrébb írták csak három 3,5''-os meghajtóhoz való keret jár hozzá - ha többre van szükséged a vásárlás helyén érdemes azonnal megvenni a további darabokat.
Itt egy pár kép az enyémről : [link] ( Azóta már kitakarítottam, de még nincs róla másik kép)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged