- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Papa-Georgo #81 üzenetére
Szia!
1. Nem tudom, a ZM6 ATX szabványú-e, ha igen, akkor kompatibilis, mindössze 2 alaplapi csatlakozót nem fogsz tudni rádugni. Ez nem baj, mert annak a lapnak (és amik belemennek) nincs akkora teljesítményfelvétele, mint az újaknak, azért van a plusz 2 csatlakozó.
2. Nem ronda a 4046, de én most adtam el a régi nagy házamat, aminek egyetlen bűne az volt, hogy csak 3 nagy hely volt rajta...
3. A 8011p hagyományos ''krémszínű'', a 8011sz szürke (ilyet vettem). Szerintem mindkettőt 400W-os táppal árulják. -
xuldar
addikt
-
xuldar
addikt
Ha valaki tud Pesten olyan helyet mondani, ahol kapható a 8011-es ház, és nincs túl messze a Nyugatitól, vagy könnyű odajutni, az ne habozzon, és írja ide a helyet, nevet, linket, vagy telefonszámot.
Meguntam, hogy áltatnak, ''majd lesz valamikor'' dumával.
Előre is köszönöm. -
xuldar
addikt
Megrendeltem már másfél hete a 8011-est, de amíg nem jön meg, kpatam egy 6041-est. Hadd ne mondjam, gyárilag milyen ótvar módobn rakták össze. Mintha az egyik hátsó sarkára ráesett volna valami, a lemezek össze-vissza hajolva, egy szegecs kiesett, majd szívrohamot kaptam, mert akkor akartam bedugni a konnektorba. Ha kicsit később esik ki, és rápattan az alaplapra, mehettem volna megiont új gépért...
-
xuldar
addikt
A múlt héten kipurcant a régi gépem, úgyhogy teljesen új gépet kell vennem, és a ház foglalkoztatott a legkevésbé, csak annyit akartam, hogy elég nagy legyen. De megláttam ezt a topikot, és már látom, hogy mindenképp ilyet fogok venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest