- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy életre kábrándoltam a codegen-ből...
Mikor thommypl-nek kerestem a ház hivatalos súlyát (nálam megpakolva 16Kg), meglárram a rémet!!!Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga...
No mindegy a 8011-CA valoban plexilapos -bár a kivitelezés milyenségérűl vitatkozhatnánk...
Engem jól szolgált a ház, nem volt vele gond, viszont ezóta a ház óta ragaszkodom az ,,elöl végig 5,25''-os hely'' konstrukcióhoz!
Mostanra már kinőttem, mert azért ez mégsem negyibb, mint egy átlagos codegen ház, csak egy kicsit más kivitelben...
Visszatérve kicsit a súly-témához, ha valaki megnézi a háznak a nem-szerver változatait, észreveszi, hogy azoknak csak az oldallapjaik nevehetők (csavarok ki (laponként kettő), maj oldallapot hátrahúzva eltávolít) ennek visont egy kicsikét más a szisztémája (csavar ki (a tetőt rögzíti egy), majd oldallapokat főlhúzva eltávolít) nos a ,,sima'' háznál a tető maga is rögzítő, összetartó funkciót lát el, része a ház szerkezeti egységének, mig a 8011-esnél egy masszív (és súlyos) vázra rögzül a tető és a két oldallap.
[link]
U.I.: A súly nem hátrány, ez mutatja, hogy nem spórolták ki az anyagot...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest