Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

Egy életre kábrándoltam a codegen-ből...

Mikor thommypl-nek kerestem a ház hivatalos súlyát (nálam megpakolva 16Kg), meglárram a rémet!!! :Y Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga... :F

No mindegy a 8011-CA valoban plexilapos -bár a kivitelezés milyenségérűl vitatkozhatnánk... :(

Engem jól szolgált a ház, nem volt vele gond, viszont ezóta a ház óta ragaszkodom az ,,elöl végig 5,25''-os hely'' konstrukcióhoz!

Mostanra már kinőttem, mert azért ez mégsem negyibb, mint egy átlagos codegen ház, csak egy kicsit más kivitelben...

Visszatérve kicsit a súly-témához, ha valaki megnézi a háznak a nem-szerver változatait, észreveszi, hogy azoknak csak az oldallapjaik nevehetők (csavarok ki (laponként kettő), maj oldallapot hátrahúzva eltávolít) ennek visont egy kicsikét más a szisztémája (csavar ki (a tetőt rögzíti egy), majd oldallapokat főlhúzva eltávolít) nos a ,,sima'' háznál a tető maga is rögzítő, összetartó funkciót lát el, része a ház szerkezeti egységének, mig a 8011-esnél egy masszív (és súlyos) vázra rögzül a tető és a két oldallap.

[link]

U.I.: A súly nem hátrány, ez mutatja, hogy nem spórolták ki az anyagot... ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák