- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy életre kábrándoltam a codegen-ből...
Mikor thommypl-nek kerestem a ház hivatalos súlyát (nálam megpakolva 16Kg), meglárram a rémet!!!Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga...
No mindegy a 8011-CA valoban plexilapos -bár a kivitelezés milyenségérűl vitatkozhatnánk...
Engem jól szolgált a ház, nem volt vele gond, viszont ezóta a ház óta ragaszkodom az ,,elöl végig 5,25''-os hely'' konstrukcióhoz!
Mostanra már kinőttem, mert azért ez mégsem negyibb, mint egy átlagos codegen ház, csak egy kicsit más kivitelben...
Visszatérve kicsit a súly-témához, ha valaki megnézi a háznak a nem-szerver változatait, észreveszi, hogy azoknak csak az oldallapjaik nevehetők (csavarok ki (laponként kettő), maj oldallapot hátrahúzva eltávolít) ennek visont egy kicsikét más a szisztémája (csavar ki (a tetőt rögzíti egy), majd oldallapokat főlhúzva eltávolít) nos a ,,sima'' háznál a tető maga is rögzítő, összetartó funkciót lát el, része a ház szerkezeti egységének, mig a 8011-esnél egy masszív (és súlyos) vázra rögzül a tető és a két oldallap.
[link]
U.I.: A súly nem hátrány, ez mutatja, hogy nem spórolták ki az anyagot...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest