- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom. -
up
senior tag
Nekem 6061L van, elégedett vagyok vele. Vannak ilyen jópofa előlap-szerűségek, amik ráépülnek a cd, dvd stb. drive-okra (és lenyílik a kisajtó, mikor kinyitom). Állat, de ugyanemiatt a mobilrack kicsit megbontja a design egységét. Hiába, akinek nem telik Chieftech-szerű házra, annak megteszi a Codegen :)). 300W Codegen táppal jött, eddig gond nélkül elvisz egy 2@2.4 Celeron (+5W), 256 ddr, gf3ti200, avermedia tuner, santacruz hangkártya, 1 integrált + 1 külső hálókártya, dvd+cd-rw, 60gb seagate konfigot.
Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest