- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #23 üzenetére
az ffdshowt leszedtem, hátha az okozza, de nem. Amúgy meg minden megy nélküle is...
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #22 üzenetére
huhh, köszi, hátha ez a ASF ICM / ACM Handler hiánya okozza a szaggatást. Viszont nem találok downloadot hozzá, van tipp?
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #19 üzenetére
igen, de ha egy full uninstallról kezdesz..... pl agressive remover az ace-nél... ;-)
Azért mondtam hogy segítség, hátha valaki úgy jár, mint én, és egyenként kell visszapakolni.... -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #17 üzenetére
GK! Jam.
Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe
amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.
Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
jakobkacsa #10 üzenetére
Hát igen, nem sok az esély, hogy teljesen eltűntesd a pack nyomait.
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #5 üzenetére
felraktam a gordian knot-ot a lecsupaszítás után, most a legtöbb dolog megy. 1-2 avi nem indul, néha az audio kodek hiányzik, amit viszont nem értek, a wmv és az asf fileok nagyon akadnak. Az mpeg most jó.
[Szerkesztve] -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #6 üzenetére
Köszi a segítségeket
persze, leszedegettem már mindent.... MPlayer reinstall is volt.
Egyszerűen NEM LEHET megcsinálni.
Ez hihetetlen. Most ezért töltsek el egy napot xp reinstallal?????
Pl most a legtöbb dolgot lejátssza, de a media player néhány mozinál nem hajlandó teljes képre átmenni, visszaugrik kis méretre. A zoom player meg lassan játsssza az mpegeket, akad, a mediaplayer meg nem. A zoomplayer kirakja teljes képre, a mediaplayer nem. A WMV-k és ASF-ek megakadnak 1 másodperc lejátszás után. Őrület....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest