- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Hello!
Na ezt a témát is felhozom. Lenne egy kis gondom, amit egy istenért sem tudok megoldani. A helyzet a következő:
Van pár 3ivx-es mov file-om, amit le tudok játszani, de csak 1x. Ha utána próbálom megnyitni bármelyik ilyen file-omat, akkor az lesz a jutalmam, hogy elindul a lejátszás, de fekete képpel és 0 hanggal.
Próbáltam már az ace megacodec pack-kel is. A régi rendszeremen szó nélkül működött vele, de mióta reinstall volt (ugyanúgy xp, de egy régebbi változat van most fent minden elérhető frissítéssel.) azóta ezt produkálja a gép.
Azóta próbáltam már külön leszedni a 3ivx codec-et és a media player classic-ot, de ezekkel is hasonló eredményre jutottam. Arra viszont már rájöttem, hogy ha nem akarja másodszorra lejátszani a filmet, akkor 3ivx codec reinstall és működik.
Valaki szánjon meg és legyen szíves megmondani mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan reinstall-t nyomogatnom, ha bele akarok nézni egy filmbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest