- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
SystemRoot #7 üzenetére
sajnos a tűzfal nem látja külön ezt az alkalmazást csak a cod5-öt ha meg azt letiltom akkor is csinálja ráadásul akkor esélyem sincs felcsatlakozni a szerverre!
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt!
-
Joci??
senior tag
Valaki segítsen mert már a tököm kivan ezzel a játékkal! feltelepítettem és lekel frissíteni ahhoz hogy tudja interneten tört szeron játszani ez idáig oké de miután lefrissítem már mikor be akarok lépni csatlakozni akar az internetre de egyből kifagy a játék! Xp alatt még kitudtam játszani hogy lekapcsoltam a netet és beléptem a játékba majd vissza a net és ment ám de bár felraktam a Vistát és itt már nem tudom ezt eljátszani! HOGYAN TUDOM KIKAPCSOLNI AZT A XAR INTERNETRE AKARÓ CSATLAKOZÁSI HAJLAMÁT???
segítséget előre is nagyon köszönöm!!!!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! gyors kérdés!
ma felraktam a cod5-öt és állandóan kidob a pb a hiányos vagy nincs név-re hivatkozva! miért van ez?
Nevemet nem találom hogy hova kell beírni ha segítene valaki megköszönném, és még egy kérdés miért nem tartja meg a beállításokat? kilépek a játékból és elveszik minden beállítás!
válaszokat előre is köszi! -
bundilolo
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy COD5 klánt létrehozni,de sajna ez egyedül nem fog menni.Akit érdekel írjon ide vagy privibe.Hozzáértő szakit is várok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest