Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrLEEi
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Magam az egyik fő feladat alatt a navigációhoz kapcsolódó navigációs hangok kiadását értettem magából a készülékből.
Tehát nem az transmitter,vagy zenelejátszás..stb opciókat. -
DrLEEi
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Helló!
Csatlakozom ...

A készülék FM transmittere használhatatlan,megdöbbentően rossz minőségű.ilyen módon funkcionálisan ezen szolgáltatás beépítése a cuccba teljesen értelmetlen.
Magam visítottam a fájdalomtól mikor meghallottam..
Reklámozni nem akarok,ezért neveket nem írok,de cégemnél gyártunk olyan FM transmittert használó készüléket,melyen igenis élvezhető,teljesen elfogadható minőségben hallgatható pl egy internet rádió.Igaz viszont,hogy ez nem occsó' kategória,valamint nyilván ez sem hifi.
Éppen ezért voltam erre is kíváncsi..
Szóval ez feltétlenül negatív pont a készüléknek.És ha már negatívum,akkor itt beírnék még 1 észrevételt.
Az a véleményem,hogy a készülékbe beépített hangszóró funkciót betöltő csipogó éppenhogy eléri az elégséges minősítést.
Összehasonlítási alapom mindössze egy nokia e52 volt navi funkcióval,és annak a hangszórója sokkal szebben tisztábban szólt,pedig ugye annak nem ez a fő funkciója.
Éppen ezért vártam lényegesen többet egy olyan készüléktől melynek ez az egyik fő feladata.
Arról nem is beszélve,hogy a navi adottságaiban sokkal alkalmasabb lenne egy szépen szóló hang kiadására alkalmas technika beépítésére..
Szal sztem ezt erősen kispórolták belőle. -
DrLEEi
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
ok köszönöm!
Egyébkén én úgy gondoltam,hogy az FM transmitterrel kitolom a kocsi hangcuccára.
Gondolom az sem hight fidelity,de talán hallgatható.
még1 kérdésem lenne:
problémáim vannak a kalibrációval:
újjal nyomkodva eléggé pontatlan a cuccom.
A ceruzájával egyébként tökéletes,de hát kocsiban nem annyira használja az ember a cerkát.
Tesztet is olvastam és ott ezt a részt(érzékenység/kezelhetőség) nagyon dicsérték.
Kalibrációt végigtoltam vagy 3* már,de igazság szerint nem veszem észre hogy bármi is változna.
Van erre valami megoldás? -
DrLEEi
aktív tag
Tudja e valaki,hogy ennél a cuccnál igo primo-val (vagy egyáltalán) lehet e úgy navigálni.hogy közben szól a zene is róla.
vagy csak egyik vagy másik? -
DrLEEi
aktív tag
Helló!
WiFI témához.
A MAC filter nem kliens eszköz függő titkosítás.Sőt ez nem is titkosítás,hanem egy egyszerű,de nagyon hatékony szűrő,mely annyit mond meg,hogy mely MAC address(rendszámú) eszköz léphet be/vagy nem a routerre.
Kiolvasása nagyon egyszerű bármely eszköznél:
Belépsz a router felületére és 1 percre kikapcsolod a MAC filtert.
Ekkor csatlakozol az adott eszközzel és felcsatlakozik,és látod a MAC címét a routerben.
Innen copy,vagy egyből mac listához adás.
Majd visszakapcsolod a filtert.Egyébként ha a router tudja és a logolás be van állítva akkor ott bekapcsolt filter esetén is írkárlja a blokkolt MAC címeket,tehát innen is kiolvasható hogy adott időben mely cím lett blokkolva.
Tehát próbálkozol 13:45-kor,és a routerben megnézed hogy 13:45 kor milyen MAC lett blokkolva.. -
DrLEEi
aktív tag
válasz
szabolcs660
üzenetére
Szia!
Sztem a másik topikba is írtuk ugyan ezt:
Maga a konfig nagyon egyszerű,ha van PIN azt kell megadni,és kb. annyi.
Maga az internet-élmény index elég alacsony,tehát ha más nincs nálad,és sürgős infó kell arra jó,de nem nyomkodnám egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest