- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
hm pedig úgy emlékeztem hogy erre még egyszer válaszoltam...
összekötöd a gépeket, feltelepítesz valami szoftvert, aztán rábízod magadat. magától nem fog összeadódni semmi, hiszen a programjaid winchesterről töltődnek memóriába, aztán onnan futnak. nem lehet összekeverni, nem lehet a program másik gép memóriájában mint ahol fut. nem lehetnek a program részei szétszórva gépek memóriájában, nem írhatnak másik gép winchesterére. ilyen keretrendszert ami csak annyit csinál, hogy a programot terheléstől függően minden tartozékával átviszi másik gépre nem nehéz megvalósítani. viszont így a Doom3 továbbra is csak 1 gépen fog futni, nem fog összeadódni semmi. igazi elosztáshoz az oprendszernek a legmélyebb bugyraiban kell támogatni ezt, címezni kell tudni nem csak helyi memóriát hanem bármely gép memóriáját, winchesterét, valamint nem árt ha a processz is tisztában van ezekkel. hatékony clusterhez a gépek közötti hálózat legalább gigabites legyen, hiszen olyasmi a feladata, mint az alaplapon a buszoknak, processzeket, memóriatartalmakat, winchester szektorokat kell átvinnie iszonyat sebességgel.
na a lényeg az hogy nem úgy megy hogy veszel 2 gépet és akkor kétszer olyan gyorsan fut automatikusan minden. de támogatom azt az ötletedet hogy utánanézel egyedülmondom, a téma nem olyan egyszerű hogy jobbgomb, properties, ''Enable cluster'' elé pipát teszel és duplagyors doom
-
Flashy
veterán
ha érdekel, nézz utána neten. nem azér mer nemakarunk segíteni, de annyira kiterjedt a téma, hogy így általánosságban nehéz egy fórum keretei között magyarázni róla.
én openmosix-szal próbálkoztam, nem használtam, csak kipróbáltam. működik. de minden ilyennek megvannak a maga korlátai.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest