- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
h.laczko
csendes tag
Hali!
Nekem egy Albacomp gépem van és úgy tudom azt is a Clevo gyártotta. Ránézésre, ugyanilyen akksim van. A vele kapcsolatos problémámat 5 témával lejjebb megtaláljátok. Én is kiváncsi lennék, hogy a géppel, vagy az akksival van-e gond. Ha az akksival, akkor szerintem csak az elektronikájával lehet, mert nem hiszem, hogy a cellák 2 hét alatt teljesen tönkremenjenek.
üdv.: Laci -
Raymond
titán
Az ara a konfignak megfelelo a tobbi gyarto is kb. ennyiert adja. Ha eleg amire kell (es ennek azert elegnek kell lennie) akkor viheted szerintem. Persze ha van mas preferalt gyartod akkor meg meggondolhatod. Az egyetlen gyengebb pont a grafika, de az igazsag az, hogy ezekben notikban ennel mar csak az ATI Mobility Radeon 9800 a gyorsabb ez pedig csak a Dell XPS gepekben talalhatoo (US only). Uj gyorsabb grafika mar csak az Alviso/Sonoma gepekben lesz, ezek viszon korulbelul kicsit dragabbak lesznek az elejen.
-
CseLev
csendes tag
Hi!
Mi a vélemény erről a notiról? Mindenféle hozzászólás érdekel, mert nem tudok dönteni.
CLEVO M 375 EW
IntelR Pentium-MT 1.8 GHz
Intel 855 GM chipset
ATi Mobility Radeon 9700 128MB DDR
15.4'' WXGA TFT kijelzo
512 MB DDR-RAM
60 GB merevlemez (5400 RPM, 8MB cache)
DVD író
56kbit modem,10/100 Mbit Ethernet
PCMCIA CardBus támogatás,3 x USB2.0
VGA monitor csatoló, Audio-out (SPDIF Digital) kimenet
IEEE1394 - FireWire, S-Video kimenet, soros port,
Táska!
Magyar billentyuvel!
374750 Bruttó
Előre is köszi! -
tonyo2
tag
törölve
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
A legjobb az lenne, ha lenne olyan valaki, aki úgy tudna nekem segíteni, hogy a képen látható akksi jó a notebook-jába és akkor meg tudnánk nézni, hogy ő fel tudja-e tölteni az akksit és hogy az akksi-e a hibás vagy a notebook-omban romlott el valami. Clevo M22 típusú a Notebook-om. Ha valakinek van valami építő jellegű hozzászólása akkor azt is szívesen veszem.
Hiba leírása: Nemrég több mint egy órát bírt az akkumlátor és jól tudom, hogy ahogyan használódik úgy csökken az akkumlátor teljesítménye, de kb 1 hete azt csinálja, hogy kiírja, hogy fel van töltve, néha elkezd megint villogni, hogy tölt, utánna megint azt írja, hogy feltöltve és ez így ment kb 10óráig, mert addig rajtahagytam a töltőn érdekesség kedvéért. A 10 órás töltés után kb 10 percet bírt ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest