- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
donszabo
csendes tag
-
donszabo
csendes tag
Shanghaiban jártam, és ott vettem egy 20 Infinityt. Ma végre kicsomagoltm, feltettem a netről egy play store appot, de nem tud csatlakozni. Mélyebben be kellene nyúlni a motorháztető alá, de sajnos nem értek hozzá. Valaki eseteg?
[ Szerkesztve ]
-
donszabo
csendes tag
Flyme GMS installert honnan tudok letölteni a 20-as szériához?
-
blueMerle
veterán
Dehogy húztam fel magam, jót röhögtem
Telefont úgy választok hogy az lehetőleg gyors legyen, a mérete praktikus és tudja mindazt, amire szükségem van. A hátlapi kameradizájn, az ívek és kameralik a legutolsó, ami számít a választáskor. Egyrészt úgyis tokban hordom, nem pakolom ki az asztalra és nem prezentálok rajta az ügyfeleknek, így az sem érdekel, hogy valakinek tetszik, avagy sem. A tok miatt pedig legfeljebb a hátlapi optikákat körülvevő keret látszik.Én azon visítottam a minap, hogy az egyik rokonom váltott almafon 14-ről 15-re, és úgy áradozott az új dizájnról, hogy nagyon kevés kellett ahhoz, hogy ne essek katatón állapotba, mert egyébként egy értelmes figura, de itt valami elgurult. Olyan WTF fejet vágtam a végére, hogy féltem úgy maradok....
-
sohajda90
tag
Wow...te jól felhúztad magad a semmin. Azért remélem azt tudod, hogy a kb. 10 mondatos kiropásodban sikerült a saját logikádba belebuknod, mert azzal kezded, hogy "kit érdekel, hogy kire hajaz a hátlap?" aztán a végére eljutsz oda, hogy mivel elölről mind csont ugyanolyan, ezért csak a hátlapon lehet alkotni...
Egyébként nekem a kis dolgok is számítanak: igenis számítanak az előlapi ívek, a kávák mérete és szimmetriája, nekem még a punch-hole kamera mérete és kivitelezése is számít, pl. hetórtom van attól, ha egy kis fémkeretet adnek neki és még kikapcsolt kijelzőnél is látszik...de hát ezek ízlések és pofonok.
És igenis, bár a Hátlapi design lehetőségek is végesek, mégis pl. mind az iPhone-oknak, mind a Pixeleknek például sikerült egy trademark jellegű design-t hozniuk, amit ebben. kivitelben ők csináltak meg először, és egyből megismeri mindenki. És nem, ez nem "menőzésből" fontos, hogy lássák mid van, de szerintem hangulatos, ha van egy felismerhető, disztinktív design language... -
blueMerle
veterán
Szerintem ezt a mire hasonlít dolgot el kéne már lassan felejteni. Hátlap mire hasonlít? Kit érdekel? De komolyan? Akkor meg az egész S23 széria egy LG Velvet koppintás, nem? vagy az összes curved kijelzős teló Samu S6 koppintás...Te jóóóó ég.... Elölről mire hasonlít? Viccelsz ugye? 95 százalékban kijelző az eleje minden telefonnak, szerinted ezen mi a jó eget lehet dizájnolni, de ezt úgy egész konkrétan? Az íveket? B*szódjak meg ha nem csinálnám meg, de letennék eléd 15 telefont, mid-endtől a flasghipekig, másfél méterről lövésed se lenne mégcsak a márkát sem eltalálni Lenne ott buksivakarás, hidd el. Ez már mind egy kaptafa. Amin lehet dizájnoskodni, az a hátlap, meg a telefon széle (sima vagy ívelt). Slussz-passz bezárult a kör. Talán egyedül a Sony kivétel, a baltával faragott élekkel.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Szép készülék. Szép és modern.
-
Cannabis7
senior tag
egész pofás, iphone-samsung fúzió
-
lolal
senior tag
A jó öreg kis Meizu. Kínai Gyártók közül az egyik legszebb készülékeket tudták letenni az asztalra. A vas is nagyon erős alatta, igaz ez mindig is így volt. Csak az a fránya 0 support, sajnos kb semmilyen hibáját nem orvosolják. Ténylegesen sajnálom őket, több volt bennük a potenciális lehetőség mint amilyen szerepük van jelenleg.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Graphics
Jómunkásember
Jöhetne felénk is.
Remek cuccnak néz ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.