- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Dehogy húztam fel magam, jót röhögtem
Telefont úgy választok hogy az lehetőleg gyors legyen, a mérete praktikus és tudja mindazt, amire szükségem van. A hátlapi kameradizájn, az ívek és kameralik a legutolsó, ami számít a választáskor. Egyrészt úgyis tokban hordom, nem pakolom ki az asztalra és nem prezentálok rajta az ügyfeleknek, így az sem érdekel, hogy valakinek tetszik, avagy sem. A tok miatt pedig legfeljebb a hátlapi optikákat körülvevő keret látszik.Én azon visítottam a minap, hogy az egyik rokonom váltott almafon 14-ről 15-re, és úgy áradozott az új dizájnról, hogy nagyon kevés kellett ahhoz, hogy ne essek katatón állapotba, mert egyébként egy értelmes figura, de itt valami elgurult.
Olyan WTF fejet vágtam a végére, hogy féltem úgy maradok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- iPhone topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Időjárás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest