- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisu2
aktív tag
Na én be is fejezem a játékot mert semmi nem változott most is két szintel erősebbet adott még 1 év és senki nem fog vele játszani jól elbaszta a SUPERCELL.
-
sisu2
aktív tag
-
sisu2
aktív tag
Nagyon rossz irányba halad a játék a pémzköltésről szól az egész nem tudtok egy Email cimet ahol lehetne nekik írni mert nem válaszolnak semmire sem de már háromszor bannoltak.
-
sisu2
aktív tag
Tőlünk most ment át a MacKenzie klánba egy jó játékos de 5600 kupa a feltétel nekem meg sosem lesz annyi.
-
sisu2
aktív tag
Megint az a pakli volt a nyerő már nem sok volt a tornyából nekem ment a skele barrel és mega k. ő meg rakott egy tslát közvetlenül a princess torony mellé mögé meg egy sparkyt és pont volt zap mindkettőt egyszerre zappoltam , tesla szétverve sparky meg nem lőtt és már nyertem is.
-
sisu2
aktív tag
Level 12 -es vagyok 4900 kupával ez a nyomorult war mindig 13 as ellen rak be 5300-5400 kupával duelbe meg pláne esélyem sincs
-
sisu2
aktív tag
Nem tudom az új war milyen lesz azt mondják nem lesz co day sem amúgy meg sokszor a co dayen nem volt meg mindenkinek a 3 támadás ezért csak 11 -es lapjaim voltak a warban .
-
sisu2
aktív tag
Azt én is észrevettem hogy kevés a donate nekik ilyen 10 000 2 év alatt én megpróbálok minél több lapot 12 -es szintre vinni a war miatt ezért kevés a 13 as lapom .
-
sisu2
aktív tag
11 es szintű játékosnak ,hogy lehetnek 13 as szintű lapjai ?
-
sisu2
aktív tag
Köszi a segítséget
lightinget használtam meg furnancet is mellette klán társam használja skeleton dragonnal de az nekem nincs fejlesztve .
Vagy 11 es játékost kapok 13 as lapokkal vagy 13 ast ilyen 4700 -4800 kupával amit szerintem direkt nem visznek feljebb ezek bosszantanak néha.
Tényleg ki van itt BMG klánban ? -
sisu2
aktív tag
Tudtok valami jó royal giant decket ajánlani .?
-
sisu2
aktív tag
Kipróbáltam valkyrie ellen jó volt mindig hátracsúszott mikor lőtt
-
sisu2
aktív tag
Én használtam de nem sokat mert csak 10 es kíváncsi leszek erre az új kártyára Firecracker vagy mi.
-
sisu2
aktív tag
van ez a X_Bow, tesla .log . i golem stb. deck na ezt be kéne tiltani kevés elixires és nagyon undorító minidig az az x-bow elé pakolnak valamit .
-
sisu2
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami jó klánt 4500 kupám van de nem találok semmit vagy 5000 kupától van belépés .Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest