Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
nekem a kiskarim lvl10, az új war első felvonásában kaptam 12-13mas ellenfeleket vele.
Utolsó frissités óta ez egyre ritkább(gondolom ha nem talál szintközeli ellenfelet éppen),leggyakrabban lvl10-est kapok, ritkábban 11, még ritkábban 12-est.
A paklijaidon finomíts. a lvl12 vs lvl13 önmagában nem gáz, ha ki tudsz állítani 4 olyan paklit, hogy a win kondid mindegyikben magas szintű, és a támagató lapok nagy része sem gáz, akkor simán vered őket. 4 müködő pakli legyen, és kezd el húzni azokat a lapokat is ha komolyan akarsz warozni!
Ha nem most kezdted a CR-t , akkor a korábbi war miatt amúgy húztad a lapokat, tehát feltételezem, nem kell olyan sokat fejleszteni már hozzá!
sokszor idióta paklik is jobbak ha magas szintű lapokból tudod összerakni, mint egy top deck, amihez neked nincsenek húzva a lapok!
Kiskarim egyik deckje pl. olyan lava hound deck, amiben nagy PEKKA is van, mert mindkettőnek jó a szintje. Nem feltétlen játszom ki fullba, de meg tudom lepni az ellent amikor lava hound decket lát, aztán hajrában szétkapom a gólemjét a pekkával.
(persze azért alap dolgok stimmeljenek, tehát win kondi, légi, földi egység spell négyes legyen benne bármilyen bolond pakli) -
DVlad
őstag
Simán.
Én 10-es vagyok, és 13-as lapjaim is vannak (Valky, Wizard, Furnace, Minion Horde, Fireball) és 12-esek is (Witch, Balloon, Baby Dragon) és 11-esek is (Freeze, Poison, Elixir Coll). Lehetne több is, mert pénzem van, sok lapból 7-8000 van, de más lapokat nem használok, csak ritkán.
És soha nem voltam klán tag, nem kértem és nem adtam lapot soha. -
Amur
addikt
a kiskarim 10-es és pár héten belül 12-es hogja lesz, meg a pakliban lévő lapok többsége oda lesz húzva. Eleve első perctől hogos karit akartam belőle csinálni, ezért azokat a lapokat húztam ami a klasszikus hog paklikban hasznos.
Végül hog-lightning lett, egy kis egyedi csavarral, de nagyon jól haladok vele.
Ja és egy teljes évig inaktív volt, azelőtt is hébe-hóba játszottam vele, tehát nem sok játékidővel értem ezt el.. -
-
Amur
addikt
tessék:
deckshop
a fisherman-es elsővel egyszer sem találkoztam még ladderen, csak challenge-eken.
ladderen inkább a furnace-es variációk jönnek szembe.Villámot is gyakran raknak bele az épületek nagy counterja ugye az RG-nek.Ice wizard is jó support möggé.
Általában 3 spellt is raknak. ha lightning az egyik akkor két kisebbet érdemes zap -log vagy zap-snowball. Fontos hogy alacsony elixir igényű deck legyen, mert akkor ki tudod játszani a counterjeit, azzal hogy te gyorsabban lerakod a kövi RG-t mint ő a "rávalót". Tehát a lightning csak olyan joker lap, papíron drágítja a decket, de ha csak akkor használod amikor value, akkor jól jössz ki még elixirben is.(pl. épületet, tornyot, és egy közte lévő egységet is leszedsz vele. vagy 2 egységet és egy épületet. Fontos hogy meglegyen a három célpont!) Régen RG-ztem, még amikor nagyon meta volt az elite barbárokkal összerakni.(aztán megutáltam az e-barbikat, és hagytam az RG-t is, visszatértem a jó öreg golemhez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- További aktív témák...
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest