- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
válasz
AppleFnatic #1478 üzenetére
En nem vagyok olyan profi ebben a jatekban de hogy sok hulyeseget beszelsz az mar tuti....
Kisebb banyak kisebb esely, hogy megtamadnak, mert ugye a banyak 100%at lelehet rabolni viszont a taroloknak csak 15%at.
Tehat ha tarolobol lat az ellenfel 100.000 lehet nem tamad meg mert kerul a serege 80kba.
De ha ottvan mellette a teli banyad +80k akkor 180ert mar neked megy. Es akkor nem csak a banyakban levo dolgot viszik hanem a tarolobol is kiszedi, amugy meg tovabb nyomta volna... th6ig van kb ertelme a banyaknak utana mar semmi....De amugy egy tenyleg jo tanacs, sajat hibambol jottem ra.
A 3. tarolot nagyon sokaig felesleges felhuzni. Ki kell maxolni a 2ot azzal ellehet fejlesztgetni rengeteg ideig.
Csak a macera van vele vedeni kell helyet foglal stbstb... -
capulet75
addikt
válasz
AppleFnatic #1476 üzenetére
"Amint tudod a bányákat maxold ki fullra, mint mindenhol itt is pénzt kell befektetni hogy keress."
Minek? Reggel 5 perc alatt lootolok annyit amennyit a bányák egész éjjel termelnek. Rengeteg struktúrát fejleszteni kell, nem érnek rá a buildereim bányákat fejlesztgetni, pedig van öt. Ha épp van free akkor uppolok egy szintet valamelyiken de zokszó nélkül megszakítom ha kell. TH8-on van lvl6-os bányám.
Na meg ez is: "Ha már fentebb vagy akkor ne úgy mint egy hülyegyerek próbálj lentebb ligába lépni hogy 1 troopot küldesz meghal és endelsz hanem próbálj meg lootolva lentebb menni hogy legalább értelme legyen !"
1 perc alatt lemegyek ahova kell, szerinted meg csesszek el egy csomó csapatot és időt hogy szép apránként jussak le. Hát komolyan:
-
HaliHUN
tag
válasz
AppleFnatic #1418 üzenetére
Nagyjából 1-2 hónap múlva fogom megcsinálni a klánt, úgyhogy még csak igényfelmérést végzek.
-
bepken
veterán
válasz
AppleFnatic #1418 üzenetére
az utolsó feléd irányított hozzászólásom, kérdésem/kérésem: ha ez nem túl nagy kérés...láthatnánk egy képernyőképet a faludról?
a gem-ek számát felőlem kitakarhatod vagy levághatod, ha szeretnéd, nem az érdekel....de szeretném látni, hogy milyen falut hoztál össze
-
stivi1g
tag
válasz
AppleFnatic #1415 üzenetére
Miket találsz??
)) ez hol van, Régebben tényleg néztem hogy vannak e hackek de működőt nem találtam
-
stivi1g
tag
válasz
AppleFnatic #1412 üzenetére
Idézet: Wikipédia
-
picsirti
tag
válasz
AppleFnatic #1412 üzenetére
Akkor miért nem használod??
-
picsirti
tag
válasz
AppleFnatic #1408 üzenetére
Azt hogy is hívják, amikor idézőjel nélkül bemásolják mások mondatait?
-
stivi1g
tag
válasz
Idézet: Magyar Katolikus Lexikon.
-
lezuvius
őstag
válasz
Ne haragudj de ennyire kell a hozzaszolas, hogy itt kell személyeskedni s nem lehet elintezni privibe?
-
bepken
veterán
válasz
AppleFnatic #1404 üzenetére
bocsi, de ha valaki ilyen összegben vásárol gemet (és feltételezzük, hogy valóban ennyit vettél), akkor az nem fog tovább rablással meg építési időkkel bajlódni....és szerintem okkal feltételezem, hogy ezidáig se sokat bajlódtál ilyesmivel, máskülönben látnád a játék lényegét, ami nem az a fajta "gyors" fejlődés, amit te gondolsz...
és innentől nem haragszol talán, ha azzal vádollak, hogy nem saját erődből húzod a faludat, hanem pénzzel.
nincs ezzel bajom, mert van, aki nem akar annyit várni, annyi időt belefektetni, mire lesz egy fullosabb faluja...vagy épp egy fullosabb serege. tényleg nem zavar, ilyen is kell, hiszen valakinek ki kell fizetnie azt a játékot, amivel én ingyen játszom
de arra viszont szépen megkérlek, hogy ne add itt elő magad, hogy mit hogyan kell....mert szerintem nem csak számomra világos az, hogy valójában lövésed nincs arról, hogy miről beszélsz.
szerk.:
"Azt meg hogy mennyit tudok rá költeni nem netkuki növelésnek szántam mint sokan hogy leírják mijük van aláírásba.." - köszi. tényleg örülök, hogy megnyugtattál efelől
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1398 üzenetére
Nem ilyen az összes...miért degradalsz? Sokkal több a normális magyar persze van ilyen hülye rangkéregetős is de rengeteg a normális csak neked nincs szerencséd osszefutni velük.Legalábbis nem túl sokkal.
#1402 +1
-
bepken
veterán
válasz
AppleFnatic #1400 üzenetére
szóval te most akkor itt egyszer s mindenkorra megmondod, hogyan kell működnie egy jó klánnak és hogyan "működnek" a magyar játékosok?
pár hozzászólással fentebb még arról folyt a találgatás, hogy vajon hány havi fizetést tudsz még elkölteni gem vásárlásra ebben a játékban...bocsi, de én nem érzem feltétlenül szükségét annak, hogy épp egy olyan ember osztogasson itt nagyvonalúan tanácsokat, aki még arra nem volt képes, hogy saját erőből felhúzzon egy értelmes falut...
-
HaliHUN
tag
válasz
AppleFnatic #1396 üzenetére
Remélem, sikerül majd egy komoly magot létrehozni. De azt kell hogy mondjam, szerintem nem muszáj mindenképp TH9-10-es a klánba eleinte. A TH8-asok Wizardöket nagy számban tudnak donatelni, 5-ös wizzi már jó CW védelemhez. Esetleg 3-as drag. Hogokkal lehet probléma, mert abból a maxos a jó, de alapvetően el lehet kezdeni így is. Gowiwire meg azon a szinten csak nem lesz szükség
Aztán megfelelő internetes hírveréssel szerintem lehet bővíteni a klánt.
Vélemények?
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1396 üzenetére
Ha klánt indít az ember akkor olyat indítson amibe vele egy súlyúak lesznek mert ahogy mondod egy 50shez nem fog menni több 100 as de ez logikus nem?
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1393 üzenetére
Ha már van pár nagy akkor azok egymásnak nem tudnak mit adni vagy az úgy túl logikus?
Hiddel összejön az Csak persze olyan emberek kellenek -
HaliHUN
tag
válasz
AppleFnatic #1391 üzenetére
Kösz az írást, mindenképp megfogadom a tanácsaidat. De nem véletlen nem kezdtem csak úgy random embereket toborozni. Azt tapasztaltam a játékok nagy részében, hogy ha már feljössz fórumra, akkor vagy valami idóta kérdésed van, vagy konyítasz már valamit a játékhoz. Így reméltem hogy itt találok pár embert
Az ilyen embereket természetesen szeretném elkerülni.
Viszont van még egy dolog, amit tanultam a Clashheadsben. Az igazat megvallva, nincsenek ott túl komoly szintű emberek, pár crystalos, és 1-2 master leagues srác van. Ők nyilván a fő donatorok, sokan úgy kezdik a CW napot, hogy megfőznek vagy 30 hogot, csak donatere. Szóval itt tényleg mindenki teljesítménycentrikus, ahogy én is, és remélem hogy lesz itt más is. Ahogy én sem vagyok még nagy szintű, természetesen megértem hogy ez annyira nem lehet könnyű.
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1391 üzenetére
Miért ne sikerülne? Összejön pár nagyobb s akkor már is van egy erős mag,utána már csak bekell hívni pár másik nagyot ami sikerülhet simán tekintve,hogy itt is volt már nem egy olyan nagy aki keresett klánt +ugye máshol is lehet embereket keresni.
Miért általánosítasz?Vannak normális 14evesek is akik simán megállják a helyüket egy klánba... Ja és ne feledd te is voltál kicsi ebben a játékban,arról sokan nem tehetnek,hogy nemrég ismerték meg ennek a játéknak a világát... -
bepken
veterán
válasz
AppleFnatic #1383 üzenetére
nem a "hivatásos" hölgyekre gondoltam...
-
Jeffi
aktív tag
válasz
AppleFnatic #1383 üzenetére
Ja hogy neked ilyen jól megy?! Akkor nem is szóltam, igazad van, hisz ez a 70ezer lóf***..
És tényleg olyan könnyen menne a falak fejlesztése?Azért a 3miska/fal nekem nem megy olyan könnyen..
-
wedo13
csendes tag
válasz
AppleFnatic #1379 üzenetére
Mikre koltotted a gemet?
-
kátú
őstag
válasz
AppleFnatic #1379 üzenetére
az autó mástéma mert azt ingyen nem tudod megszerezni de ebben lehet fejlődni ingyen is
-
capulet75
addikt
válasz
AppleFnatic #1377 üzenetére
Arra költöd a pénzed amire akarod.
Csak annyit mondtunk hogy vannak fontosabb dolgok is amit a pénzel lehet tenni, mint egy rakás zöld pixel egy játékban.
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1364 üzenetére
Ez már túl van azon a szinten ami normális.Egy játékra még 10-15e ok (CoD,Fifa,Bf...) de egy mobilos játékra rá szánni ennyit csak mert 1. Lusta vagy 2. Nem haladsz a megfelelő ütemben ahogy szeretnél
Ez durva... -
sztanozs
veterán
válasz
Hiperűrsebességre kapcsoltál?
-
stivi1g
tag
válasz
Mire volt elég?
-
kátú
őstag
válasz
ember neked nincs életed
-
bepken
veterán
válasz
....
-
Jeffi
aktív tag
válasz
42.000?! Hát te nem vagy normális.. 3x22.000 azaz 66.000 Ft.. -.- Nah ez már mindennek a legalja xdd szégyen..
-
Slier
tag
válasz
AppleFnatic #1323 üzenetére
Loot: 15 giant, 10 wizard, 25 archer, 1 pekka, 1 healer, 4 breaker, 2 healing, 1 rage a maradék meg barbár.
War: 22-25 hog, 3 sari, 3 healing + pár archer -
kátú
őstag
válasz
AppleFnatic #1346 üzenetére
igen és ha mind az 5 építő foglalt?
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1341 üzenetére
S amikor ott vagy,hogy tele vagy de az epitod meg dolgozik akkor miért ne adhatnal annak akinek kéne?
-
lezuvius
őstag
válasz
AppleFnatic #1339 üzenetére
Arra nem gondoltál,hogy ezt is szabalyoznak mint a troops küldést?
Adott clanhaz szint=adott nyersi küldés,s nem milliók csak pár száz ezreket lehetne küldeni... -
kátú
őstag
válasz
AppleFnatic #1337 üzenetére
pont ezért lenne jó ha lehetne nyers anyagot átadni
-
kátú
őstag
válasz
AppleFnatic #1335 üzenetére
az hogy élvezetesebb a játék
-
sztanozs
veterán
válasz
AppleFnatic #1323 üzenetére
loot: ~ 155 archer + 45 barbár (ahogy kijön: 1 barakk barbár, 3 barakk nyilas) + heal spell (ha kell)
war: 9 sari + 10 minion + ch (1 sari + resztli) + csak rage spell -
Dragster72
csendes tag
válasz
AppleFnatic #1309 üzenetére
Hali, ezzel vitatkoznék. Championban akkor úgy támadj hogy tied legyen a 15/30 kupa és az ellenfélnek engedj csak 2/5-öt. 2 kupáért nem támadok meg senkit, ha csak nincs4-500k loot.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
AppleFnatic #1296 üzenetére
és ezt elhiszed?
1-200000forintból szertintem fullra lehet tolni egy falut, abba meg nem nagyon lehet tönkremenni
-
Jeffi
aktív tag
válasz
AppleFnatic #1289 üzenetére
Vettél GEM-et..? xdd
-
sztanozs
veterán
válasz
AppleFnatic #1289 üzenetére
5 építő (1200 kristályos fizetős)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged