Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AppleFnatic

    csendes tag

    válasz lezuvius #1392 üzenetére

    Igen én is voltam kicsi, valószinüleg ugyan ilyen, és azért általánosítok mert amikor mi megpróbáltuk sajnos csak ilyennel találkoztunk akik bejöttek és co meg eldert kéregettek ami csak nekik tesz jót s tudnak tőle jobban aludni aztán ha nem kapják meg csak simán lelépnek. Ilyenre nem lehet alapozni és tényleg csak ilyennel találkoztam/tunk és nem eggyel.

    Attól függ hogy a pár " nagyobb " meddig bírja, hidd el nem leányálom hogy te tudsz donatelni és cserébe semmit nem kapsz nem azért mert nem adnak hanem azért mert amit adnak azon a szinten semmit nem ér.

    Akár több hónap míg összejön egy normális réteg, aztán nem tudom ki az aki donatel többtizezret aztán semmit nem kap és ezért verik le :))

    Amúgy, egy kis segítséget is adok ha már én vagyok itt a gonosz bácsi, nézzetek utána annak az applikációnak hogy AppDown, aki szeret ilyennel szórakozgatni, annak jó lehet... lényege hogy applikáció letöltés / megtekintés után kap pár centet , dollárt stb. egy hónap alatt pár ezer gem árát meg lehet vele keresni... nézzetek utána ha érdekel valakit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák