- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3833 üzenetére
Nekem 100k, és ahogy fejlődnek az egységek maxosra, kicsit úgy drágul, viszont így vagy nem kell majd mindenki, vagy keményebb faluból is tudok majd hozni.
Mivel a legtöbbször elég 1-2 heal spell, így az átlag támadásom 140-150k elixirbe kerül, amit majdnem fedez csak a 120k elixir bónusz, minden más gyakorlatilag "ajándék"
150k befektetéssel elhozni 5-800kt, pedig nem olyan rossz buli szerintem
Azt nem szoktam érteni, hogy amikor valamelyik (vagy mindkét) tárolóm teli, jönnek durva arcok, maxos sereggel, 5 ledobott spellel, és elvisznek 2-400k-t. Azt szoktam kiszámolni, hogy elixirbl vagy 0 szaldóra jönnek ki, vagy negatívba, darot visznek a befektetésükön felül 1000-1500-at, és goldból nyernek 1-200k-t max.
Ez, hogy éri meg nekik, sose értettem. 2 óránként tudnak leggyorsabban is támadni, hacsak nem gémelnek mindent, hősök is alszanak másfél órát.Kint van a TH-m, ingyen vihető, miért nem éri meg nekik azt elvinni a 240K bónuszért? Nem kell várni újra a seregre, és tiszta haszon lenne nekik.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3820 üzenetére
Master2-ben elég sok olyan 5-800k-s loot van (mellé 2-4k dark), amit el lehet hozni a következő, nekem bevált sereggel:
- 15db dagi (most 6-os, 3 nap múlva végre 7-esek lesznek)
- 5db WB (még ezek sem maxosak)
- 65db archer (még ezek is 6-osak most)
- 60db barbi (ezekkel kezdtem, már 7-esek)
- 30db sáska (még ők is csak 5-ösök, majd később tolom fel őket 6-osra)
Spellből az esetek legnagyobb részében elegendő 1-2db heal, rage csak akkor kell, ha veszélyben az 50% (mert nincs kint TH). Viszonylag gyorsan elkészül a sereg, főleg, hogy barbikat és archereket előre bekészíten a barakkba, így legtöbb esetben a csata után azok már készen vannak, vagy ha csak TH-t csapok le a vaskos bónuszért, akkor meg semmit sem kell várni.Ezen felül ha megvan a loot bonusz, ami 240k és 700 dark, igen frankó bevételt lehet elérni
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3811 üzenetére
Master 2 ajánlott.
Nekem bevált.
TH9-es koromban mentem fel oda, és most viszonylag friss TH9-esként is bőven lehet lootolni ott.
Akadnak elhagyott faluk, teli zsével, bár sokszor küzdeni kell az 50%-ért elég rendesen, de hát ugye TH10-esként az ember ne csak a TH8-as kollektorokat csapkodja le, hiszen abban mi az élvezet? -
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3800 üzenetére
Én most th10-en 20 witch+golem a cc-ben+4 EQ+1 poison+2 rage+1 freeze összeállítást tanulom/tesztelem. Volt már 3* is, de a kettő általában azért tud jönni (már ha a ribik nem mennek el körbe és szívatnak meg). Két baja van: 7000+ dark és rengeteg gyártási idő.
Ugye milyen sz*r a th10 loot? Akkor mi lesz, ha behoznak th11et pl? Azt már minek? th10et sem maxoljuk ki kb soha (mezei játékosok)...
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #3796 üzenetére
Th 10 vagy? Ha igen akkor egy kérdésem lenne: MIÉRT?
Mármint ha megvannak a 10-es falak és/vagy a 30-as hősök, akkor nem kérdeztemÚgyis igen lesz a válaszod, rokon
Loot: Teljesen más, nemrég teszteltem silvertől most c2-ig, T: goldban már van loot, amúgy pedig érdemes minél feljebb lenni. Most masterbe igyekszem, de szeretnék felmenni champig (megint). Majd beszámolok. Sajnos ha valaki nem csak thkból akar ott is maradni, akkor nem árt a level 7 barch. A dark jól jön masterban, régen leáldozott már silvernek
Cw: Két csillag általában nem nehéz, a három a lehetetlennel határos. Th 9-eket (szép maxos, akár anti 3as base, kilences falak, 20-as herok minimum) simán lehet 3azni, a szintidőm kb 1p 50mp
Hősök: Gem nélkül egyesével kell húzni, a hetes dark elixir storage sokat segítene ezen. Nélkülük nem lehet cwzni, sokan ezért is hagyják abba th9-10-en.
Akit érdekel a falum annak: a ClashWithZsomac nevű klánabn vagyok, Balazs23 néven, most kb 2244 kupán. Hősök: 27-re mennek. Részvétem th 10ek, nekem sem jön jól a loot -
MrCsiT
addikt
válasz
dragonfx #3782 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
TH5-kérdés akkor másképp: ha bent vagy a játékban, jobb oldalt alul vannak ikonok. Ezek közül a legfelső egy kéz, amire nyomva, kapsz egy, talán "base" című, 3 részre osztott ablakot. Bal oldalt a falum, középen és jobb szélen lehetne még 2. A középsőhöz oda van írva a portréra, hogy TH5 kell ahhoz, hogy használhassam, a jobb szélsőhöz meg TH7. Itt valami redesign-t is lehetne csinálnom a falummal. Ezek mire jók?
..és itt van fent egy War base fül is. Gondolom, ott lehet azt a bázisformát megcsinálni, amivel a clan war-t játszanám?Az APK-t a Windows mobile 10 preview-on az xdadevelopers által kidolgozott android app futtatási metódus miatt kerestem, azonban csak face-fiókhoz lehet kapcsolódni WP-n, így az nem segít abban, hogy második eszközön is felügyelhessem a játékot.
-
-
SiZo
tag
válasz
dragonfx #3729 üzenetére
mostani cw n elsőre csináltam egy golava t, sima 0 lett.
másodikra megnéztem egy erős közepes th9 et, előttem 3 an támadták, szépen végignéztem mind, megvolt mind a 4gb helyen pontosan, így ment is a goho támadás, szerintem egészen pofás kis támadás lett. és ha végig megy egy goho, az mindig jó érzés azért. (legalább is nekem, amatőr szinten -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3628 üzenetére
Te minek akarod megölni a queen-t spellel? Az egyetlen eset amikor hasznos lenne ha hogolni akarod a bázist, de akkor is már csak 3 healed marad. Egy TH9 bázisra pedig 4 kell (kivéve persze bizonyos esetekben). Egyébként gowipe ellen a queen semmit nem csinál, úgyhogy nem értem miért akarod megölni.
-
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3596 üzenetére
Nem darkolok kifejezetten, de elhagyott falukból simán jönnek be az ezrek+nyerésenként 500 dark. Pont egy hete indítottam legutóbb az AQ-t és akkor maradt 3-4e darkom. Most van 118e és mindhárom drill maxos, tehát 118e-4e-(7*7200)=63600-at lootoltam egy hét alatt. Az utóbbi időben rákaptam arra, h egyszerre egy hőst fejlesztek, de akkor 5 szintet folyamatosan egymás után (már ha összejön az adott időszak alatt a dark). A King az már 20as, még 3 hét és a Queen is az lesz... Utána jöhet a kutya, meg a maxos minion...
Tényleg! A dark spelleket mivel lehet fejleszteni? Elixír vagy dark?
-
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #3588 üzenetére
Szia mester!
A földrengés szar? hmm...
Ez a coc videos gyerek amiket itt és és F.B. linkelgetnek ott egy maxos földrengést (lv4) dobot a TH10 RE (hangsólyozom 1db!) a negyed életét leszakitóta a TH10nek xD na most 7db fullosat visszel akkor képzeld elTrophi pushra akár warban stb...
Igaz hátránya az hogy több spellt ne migen visszel magadal.
De warban hu hu hu ... (ha a 7db leveri a TH10 akkor már a 2 csillag nem hogy egyszerü lesz ha nem még "sereg" se kell ráU.I. a videó :[link]
+U.I. most nézem még 2 villámot is lehet vinni LOL
-az ugy már aláz -
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3588 üzenetére
Köszi az infókat! Céges neten tiltva van a wikia és youtube is...
Tehát a laloon-osok kaptak egy gyorsítót, a védőik meg +1 air sweepert. Kellet egy kis esélykiegyenlítés.
Kár, hogy hetekre be vagyok tervezve builderekkel (AQ elment 5 hetes pihenőre lvl15-ösként, h lvl20-asként ébredjen fel+mennek a teslák maxra a maguk 14 napos gyártási idejükkel). Na nem baj, mire nekem is kész lesz a dark drill, addigra lesz sok tapasztalat. -
ggeleven
őstag
válasz
dragonfx #3576 üzenetére
Nekem az update óta kétszer előfordult az, hogy lenyomtam a kinti th-t, kaptam csillagot, ő kapott shieldet, de kupát nem kaptam.
Pár update jól jön a nem max körüli th10-eseknek is:
- dark spellek
- spellek gyártási ideje csökkent
- spelleket is lehet betenni előre gyártani
- a tárolók immunisak a spelles támadásra
- barbár, nyilas, sárkány és pekka ára csökkent egyes szinteken
- lvl4 sárkány már TH9en
- archer tornyok pontosabban fognak lőni, ergo erősebbek lesznek
- sem az egységek, sem a hősök nem ütik a falat feleslegesen
- wall braker-ek nem fognak felesleges falat robbantani ha egyszerre teszünk le többet
- új army overview ablakLvl5 sari, új ligák, új badge-ek, +1 air sweeper (fentebb laloon ellen jól jöhet), automata chat filter nem érdekes...
-
makikoma
csendes tag
válasz
dragonfx #3534 üzenetére
Minden épület azonos %-ot ér, független a HP-től. Csak a kerekítés miatt ad néha az egyikért 1%-ot, másikért 2%-ot. Pl. ha 74 épület van (TH9-nél a max, beleértve a hősök talapzatát is), akkor 1 épület 100/74=1,35%, ezért így adja a %-okat: 1,35%=1%, 2,7%=3%, 4,05%=4%, 5,4%=5%, 6,75%=7%, stb. Remélem érhető...
Ja és a wallbreakert valóban érdemes a rage-be küldeni, ilyenkor 1 db lv5 wb is kirobbant egy lv8 falat.
-
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #3523 üzenetére
Nem ugy mondtam hogy maradsz
CSak írtad hogy kiváncs vagy mire képes a valkyre, arra yrtam hogy megnézed azt vissza is mész
De a youtube videok azért ne mhazudnak az LV4 is eltünik pik pak még single infernonal is kellenek az erős hösök hozzá és mind kettő egy nem elég sajnos -
kovimester
aktív tag
válasz
dragonfx #3514 üzenetére
Szia Dragon
Én Warban szoktam használni golem valkyre mágus combot.
Golem 5 valky 1 wizi 6 (szintek)
Tapasztalat ha single az inferno nagyon jó hasznos ha centerbe be mennek rage és aláz, de ha multi felejst el akkor Peka.
Th10 van csak tapasztalatom a többin nincs a klántársaim hanyagolják a valkyrt felesleges egység szerintük és hát szerintem is kb 5/2 warbol használom. -
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3394 üzenetére
Naponta tucatnyit 5-6-700k elhozható lootot dob be.
És nem csak nekem, minden klán társamnak.
350k alatt nem is támadok.Az átlag támadás nálam 4-500k körül mozog.
A 600K-s sem ritka.
A 7-800k, már naponta csak max 1db kb, enbnél több, meg talán hetente 1-2 jön.De jön, és ez a lényeg.
-
Lootolok
tag
válasz
dragonfx #3378 üzenetére
Mi az az xmod?
Engem megtalálsz a "HUN MKI AKTIV" klánban "alex" néven.
A rekordom picivel 1 milla fölött, talán 30k-val.
Volt egy-két 900k fölötti lootom.
De 6-700K-s loot naponta 1x biztosan jön.
Én a nextelés híve vagyok. Átlag 50K-t költök nextre, de megéri.
Loot seregem az alábbiakból áll:
- Dagi 11db
- WB 5db
- Sáska 30db
- Mini 9db
- Barbi-archer 5x-5xdb, ahogy kijön.A standard 3-4-500K-s lootokhoz az esetek 90%-ban csak a barbi, archer, sáska kell, mert leszedik a kinti teli bányákat. Esetleg miniket be kell dobni, és a hősöket az 50%-ért, ha éppen könnyen megoldható. Ekkor a ráfordításom 30k elixir a nextelésen felül.
Ha be kell menni érte, akkor mehetnek a dagik és WB-k, ha kell a nyakukba öntök heal spellt.
De ilyen támadást csak akkor indítok, ha 5-600k-t lehet legalább elhozni, vagy többet.
300K össz loot alatt nem is indítok támadást. Nem éri meg, mert akkor inkább nextelek még 20-30-50db-ot, és úgy is bedob egy zsíros falut.Ez a sereg gyorsan elkészül, mert 25-25 barbit és 20-20 archert mindig a barakkban hagyok készenlétben, így támadás végén van, hogy csak 3-4 percet kell várni, és mehetek újra, de teljes sereg elkészülés sem több 15 percnél.
Így összejön átlag napi 5-8 milla lootolás. Soha nem volt még anyagi gondom. -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3227 üzenetére
Papírforma alapján döntetlen. A paprforma szerint TH9 és alatta minden 3 star, és TH10-ekre 2 star, azonban egyenlő számú TH10 volt mindkét oldalon.
Az ellenfél csak egy csillagot szerzett a mi egyik TH10-ünkön, így ha mi mindent megtettünk volna, akkor 1 csillaggal hoztuk volna.
2 golem-hog támadást toltam, az elsőnél sajnos egy dupla giant bomb elkapott, mert nem jól tippeltem meg a helyüket. A másodiknál teljes pánik, semmi sem úgy sült el ahogy kellett volna nagyjából
Lavaloon és goho attackok mentek a TH9-ekre, sajnos rengeteg hibával. Az ellenfél nagyon jól csinálta a lavaloonokat, nem szépen, de effektíven. Ami nagyjából azt jelenti, hogy penta vagy quadra laloonokat toltak [5, vagy 4 hound és minden más hőlégballon]. Pentánál meg sem kell ölni a CC-t, quadránál általában herokkal megoldják. Ekkor jött ki a problémája a "TH8.5"-nek, azaz hogy a védelmünk gyengébb volt, így ilyen egyszerűen is le tudtak minden tolni. Habár, még egyszer mondom, ha a mi is lekaptuk volna az ő 9-eseiket, akkor nem számított volna, mivel TH10 fronton volt 1 star előnyünk.
Személyes tapasztalatom szerint nálunk a legtöbb klán amivel találkozunk kevésbé tudja feltakarítani a TH8-asainkat. Ha TI az összes nyolcasukat megoldjátok 3 csillagra, szerintem kevesebb gondotok lesz. Hogyha nem veszed tolakodásnak, és elfogadod az ajánlatom, benézek hozzátok, és adok pár tanácsot. Aztán pedig meghívlak hozzánk újra, hogy nézd meg, mi hogy csináljuk. Úgy vélem egy 1-2 órás vizit nem minősül a klánod cserbenhagyásának.
-
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3220 üzenetére
Nem, kaptunk egy jó koreai klánt. Sajnos 4 új, untested TH9-et vittünk, és 8 attackjukból 2 3 star született. Emellett a kisebb TH8.5-jeink is befailelltek, köztük én is, emellett volt egy TH10 fail a legjobb 9-esükön.
2 TH10 10 TH9 többi TH8(7) nálunk,
2 TH10 7 TH9 többi TH8(7) náluk.Ők mindent 3 staroztak, kivéve a topunkon csak 2 és a másodikunkon 1.
Mi sajnos nem bírtunk a top 9-eseikkel, lett két TH9 2 star, és a 10-eseiket is 2 staroztuk.Lényeg ami lényeg, ha a 2 TH9-et 3-mazzuk, akkor nyertünk volna 1 csillaggal, mivel nekik nem sikerült a mi egyik TH10-ünket 2 starozniuk.
Így azonban 116-117
-
sunone
aktív tag
válasz
dragonfx #3203 üzenetére
Barátságos klán lehettek ezzel a "nincs ki be ugrálás semmilyen okból. aki 1x kilép pláne cw alatt az többet be nem jön"
Fiam ingázott már "haza" egy gyengébb klánból, hogy csak donatiot kért a CW csatához. Kapott pár ütős egységet, aztán ment is vissza. Oda-vissza...
Nálunk az a mondás "ha valaki zöldezett, mégse üt CWben, az dobható, tiltható, stb". -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3166 üzenetére
Így van, elixírből lhet egész komolyan fejleszteni az offense-et az elején, így azokkal kész vagyok. Meg a DE drillek is hasznosak maxon. Én vagyok nálunk az utolsó TH9-es, azonban nagyjából 1 hónap múlva meglesznek az egységek egy maxolt TH9 3 starozásához. Herokon kívül.
Most indítottuk be ClashHeads (TR)-t, így kell oda egy acc. Warozok emellett egy harmadik klánban is. Hát igen... akárki akármit mond, a dark farm a legnehezebb dolog a játékban, így a herokhoz nagyon rá kell majd kockulni. A defense log-omban összesen egyszer loptak akármit is, a többi esetben csak a TH-t rombolták le. Ez valószínűleg azért van, mert goldot egyáltalán nem tartok, hiszen mind megy instant falakba. Elixírt azért néha igen, DE-t pedig szintén ritkán, AQ fejlesztésekre 50k- kell jelenleg 10-ig, így abból se tudank sokat lopni. Következésképp nincs okuk letámadni
. ClashHeads bölcsesség - "A legjobb bázis design az, ha többet lopsz mint amennyit visznek." Elvont, tudom. Aki érti, érti.
Tekintettel arra, hogy még csak párszor volt xbow-m, de sose volt véglegesen, farm bázisban meg tényleg nem, csak azt tudom mondani amit hallottam. CW-re mindenképp air+ground, farm bázisban megfontolandó a csak ground.
Goho attackhoz pedig rengeteg gyakorlás kell.
Természetesen CC kill-lel kezdődik a dolog, az egységek kihúzásával együtt gyakran 3-4 defenset is érdemes kiszedni, esetleg lehetséges giant bomb helyeket semlegesíteni. Érdemes a CC-t ott megölni, ahol a golemet fogod küldeni, ugyanis így a maradék CC ölő egységek becsatlakoznak a kill squadba.
Ezután kill squad. Én is megnéztelek biztos ami biztos, lvl2-es WB-id vannak. Ezen változtatni kéne, az első réteg falat általában át kell törni. Aztán attól függ, hogy kell-e jump spell, hogy mennyire van bent a queen. Nagyon fontos, hogy a golem lerakása után 1-1 wizarddal tisztítsd ki a félreeső épületeket, nehogy elkezdjenek a heroid körbemenni. Ekkor nagyon kell figyelni, hogy a hero képességeket ne felejtsd el betolni, mert rengeteget vesztesz az erejükből ha csak úgy random meghalnak mert nem figyelsz. Aztán szépen falban/2-3 csoportban beküldöd a hogokat, úgy, hogy a legrövidebb úton végigmenjenek a bázis maradékán. 3 heal ahogy kell. Aranyszabály: Tarts meg 2 wizardot a hogok beküldése utánra, amelyeket nagyjából oda raksz le, ahol a hogokat küldted. Így a bázis ellentétes oldalán is elkezded a feltakarítást.GL & HF!
-
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3164 üzenetére
1 hónapja vagyok 9-en. Jelenleg 4 akkot viszek, emellett nincs sok kedvem farmolni, úgyhogy most picit felhalmodóztak a builderek. De mint láthatod végeztem a fontos [elixír] fejlesztésekkel, így már csak a lab van hátra, ahol meg épp dark kéne a witch-hez meg a golem-hez. A defense-eket meg már elmondtam, miért nem építem meg. A matchmaking szerint a 'súlyom' alig több mint egy maxolt TH8, így nem hozok komoly ellenségeket a klánnak, amíg nincsenek meg a komoly ellenfelek 3 csillagozásához szükséges egységek.
Most épp golemet szeretném 4-esre, és witchet 2-esre, aztán heal és jump spell. Giant kell majd surgical hog-hoz, aztán esetleg jöhet a barch is. Sajnos jól feltorlódnak a DE fejlesztések, pedig a herokat is illene kimaxolni még idén
Eddig nem sok CW-n voltam, hog lvl5 alatt nem engedünk új TH9-eket warozni. Lavaloonnal faileltem legutóbbi warban, a golem-hog már mondhatjuk hogy jól megy gyengébb bázisokon. Legutóbbi warban toltam egy golem-hog-hőlégballon támadást is, mivel a srácnak centralizált air defense-ei voltak, így loonokkal gond nélkül le tudtam kapni körbe a védelmének 70%-át. A jövőben természetesen a shattered laloon a cél.
-
HaliHUN
tag
-
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3122 üzenetére
Most van a tervezett varunk. Lvl4 hogokkal maxolt TH8 basek könnyedén 3 starozhatók, gyengébb TH9 bázisok is. Fel fogom tölteni a csatornámra az összes attackunkat ebből a warból, elképesztő dolgokat csináltak a srácok - szerintem.
TH9 ellen nem használnak tisztán hog attackot, kivéve ha nincs benne veszélyes dupla giant bomb (dgb) hely, és a queen kint van. Kezdjük a dgb-kkel, mint tudjuk, 2 giant bomb egymás mellett felrobbantva megöli a hogokat (akármilyen szint, akárhány healt dobsz rájuk). Ezért általában golemet és wizardokat használnak arra, hogy 1-2 ilyen veszélyes dgb pozíción ne a hogoknak kelljen átmenni. Ha sok ilyen van, akkor hőlégballonokkal lehet picit takarítani körülötte, esetleg kisebb hog csapatokkal. A másik, az archer queen (AQ), ami lvl10 felett már 3 lövéssel leterít egy hogot, és a hogok nem képesek megtámadni, és cleanup esetén sem, mivel távolról lövi őket. Persze vannak esetek, amikor rámennek, de az ritka. Az AQ-t minden esetben ki kell nyírni valamilyen módon, különben a hogok számát drasztikusan tizedeli. Erre általában ugyanazt a kill squad-ot használják, amivel 1-2 dgb-t berobbantanak (golem+witch+wizz+herok).
De tény, manapság a lava miatt picit leáldozott a hogowiwi (hog+golem+wizard+witch) attackoknak, nyilván mert a levegőben nincsenek dgb-k, amik instakillelnék a hőlégballonokat, másrészt meg mert a lava elképesztő erős a pupok miatt, így nem kell cleanup egységeket vinni. Manapság ez a menőbb, shattered laloonnak nevezik, ami annyit tesz hogy 2 golemmel, herokkal és egy jumppal elkapnak egy air defenset, és a queent, emellett lezapolják (villám spell) a CC egységeket, majd 3 hund és 15-16 hőlégballon a maradék részére a bázisnak.
Aki ebből mindent ért, az kap egy kekszet. Ha nem értesz mindent, az nem a te hibád... Nem a te hibád.., nem a te hibád...
HUN SQUAD-ot pedig mindjárt megnézem, kíváncsi vagyok!
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx #3113 üzenetére
Azt írja:
"Tanuld meg, hogy hogyan kell értelmesen kifejezni, amit mondani akarsz, és akkor tudnak majd neked segíteni. Továbbá egy középfokú angoltudás sem ártana, a jelenlegi anyanyelveddel nem fogsz messzire jutni".Amúgy leáll a spellcsinálás, és akkor folytatódik, ha kész a fejlesztés.
Upgrade alatt nem tudsz újat csinálni, viszont ami már előtte kész volt, azt használhatod kedvedre. -
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #3097 üzenetére
A P.E.K.K.A. a legközelebbi épületre megy. Alaposan szét kell tisztítani a wizzikkel, mielőtt lerakod a pekkát. A jump spell elvileg magához vonzza a katonákat, amíg működik, addig olyan, mintha nem lenne ott fal. Az ugribugri csak látványelem. Igen, a kis golemet (golemite) eldobja a spring trap. Íjászból pl. mondjuk 20at dob el, giantból talán 3at. Erre nyilván van táblázat a coc wikin, de azt tőlem nem kapjátok meg
-
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3086 üzenetére
Nos, van egy képlet arra, hogy megtudd valakinek a súlyát a matchmakingben. Kizárólag a védelem szintje számít ebben. Elvileg, 5 perc alatt összerak, ha kevés különbséggel sikerül összeállítani a klánokat.
114-et zsinórban, 170-et összesen.
Ha védelmet húzzátok TH9-en maxra, azzal azt éritek el, hogy olyanokkal dobhat össze, akiknek nem csak a védelme, de a támadó egységei is maxosak. Ezért szvsz nem ajánlott. Természetesen, kellenek a top heavy TH9-ek (3-4 darab), hogy nehezen tudjanak titeket max starozni, de ha az megvan, szerintem leállhattok a defense építésével az új TH9-ekkel.
Én TH9-en eddig csak a trapeket raktam le, nagyjából 3-3,5 hete vagyok 9. Hogok már ötösek, loonok másfél nap múlva. Folyamatosan húzom a 2 dark barrackot, váltva, természetesen. loonok után hound megy kettesre. Így lényegében az elején kimaxolom a támadó egységeket, aztán elkezdhetek picit védelemre is gyúrni. AQ hetes, kicsit hanyagoltam mostanában hogy warozhassak. 10-es AQ-nál megépítem az xbow-kat, bár lehet előbb is meglesznek.
-
makikoma
csendes tag
válasz
dragonfx #3082 üzenetére
1 th-val kisebbtől 90%-ot hozhatsz.
http://clashofclans.wikia.com/wiki/Raids#Loot
Tekerj lejjebb a Town Hall Levels—Loot Multiplier táblázathoz. -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #3082 üzenetére
Így van, 114-nél vége lett.
Meghívni egy klánt nagyjából úgy lehet, hogy azt mondod neki, hogy "szevasz, nem warozunk egyet?". Ha igent, mond, akkor meg van hívva. Ezután fel kell állítani a line up-ot, war loot bonus és TH szint alapján. Ezután pedig egy időben keresni. Hamarosan lehet, hogy tudok rá hozni egy példát, ugyanis 2 war múlva tervezünk valamit.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #3041 üzenetére
Nálunk 50 emberből 35 cwzik, és majdnem mindig nyerünk. Van, aki - mint én - fejleszt valamit, pl aq level 10re, van aki nem szeret cwzni, mert sok nyersanyag, hiába nyerünk. Ők inkább ilyen th7-8, akik ugye se perc alatt lootolnak egy cwnyit. Szerintem jó 5let volt ez a pirosgomb, sokkal több csillaggal szoktunk nyerni
, mióta betették. Na azóta szinte mindig fullon van a klán.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx #3034 üzenetére
Nálunk nincs, aki hetekre kikerüli.
Olyan van, hogy a nyálfonja a WCben landolt, és szerviz, most lesz apuka a héten, a tabletje ledöglött, a szülei eltiltották () stb. Indokolt esetben elnézzük, egyedül akkor kick a szankció, ha nem szól ezekről, vagy csak pusztán nem támad.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx #3008 üzenetére
,,vagy a trofi védelem fejlettsége dob ennyit?" ezt hogy kéne értelmezni?
A cws sorsolás nem függ se a szinttől, se a kupák számától. Az, hogy milyen erős klánt kaptok ellenféknek, csak azon múlik - elméletben, bár szerintem szinte soha -, hogy mennyi időnként indítjátok újra a keresést. Ha 10 percenként, akkor balanceban kell, hogy legyetek. Nálunk a mostani cwben van 1 th 10, az ellenségtől pedig 4.
Mindent betartottunk, gyakori restarttal keresünk.
De legalább az ellen th 10ei gyengék. Azonos szintű klánok között sorsol a rendszer. Sok sikert a cwhez!
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx #2982 üzenetére
Ne kapkodd el, bármilyen fura is, hogy pl. hónapok óta tökölsz a TH8-cal, én speciel majd` 3 hónapja építettem a TH7-emet, és még most se fullos (lehet röhögni). SiZo is mondta, hogy nem TE, hanem TI kapjátok az ellenfelet. Tehát, ha most az AQ miatt gyorsan felmész TH9-re, azzal megbolygatod azt a THszint-átlagot, ami alapján kapjátok az ellenfelet, ezzel jól kitolva a klánoddal, mert lehet, hogy a következő CW-n maxos TH10-eket kaptok ki, és neked még egy TH8-nak is instabil, de AQ-nel rendelkező falvad lesz, ami csak az ellenfélnek jó, mert sok warbonust kap érted. Természetesen nem ennyire túlkomplikált, de jó, ha nem tud egy TH7 lehozni kettes sarikkal 3 csillagra.
-
SiZo
tag
válasz
dragonfx #2982 üzenetére
huhh, annyi mindent írtál egy mondaton belül, hogy azok talán kicsit össze is kavarodtak.
írod: "vagyis a ha a védelmet elkezdem nagyon meghúzni th9en akkor irtó durvákat fogok kapni cw.n":
Nos, először is, nem te kapsz ellenfelet, hanem a klánod. A klánod pedig úgy kap ellenfelet, hogy a rendszer megvizsgálja, hogy klánon belül hány és milyen TH -jú tag van, azok milyen védelemmel, trooppal, heroval rendelkeznek, és megpróbál erőben hasonló ellenfelet sorsolni hozzád.(hogy ez mennyire szokott sikerülni, ebbe ne menjünk bele) (már csak emiatt se jó amúgy a rusholt TH, mert emiatt tuti erősebb ellenfelet fogsz kapni!)
Igen, ha TH9 vagy, akkor tuti előrébb ugrassz a war mapon.
Azt azonban hogy te kit támadsz Waron az ellenfél klánjából te döntöd el nyilván. (mi tükörbe támadunk, azaz, mindenkinek elsőre a saját cw sorszámának megfelelőt kell támadnia, de mi elég sokan vagyunk 35-40, emiatt sok volt a kavarodás, így tudtuk rendbe tenni) Szóval ha tükörbe támadtok, akkor igen, erősebb ellenfelet kapsz.
A deffet mindentől független nyilván fejleszteni kell folyamatosan, mert hát lehet hogy emiatt valamelyest erősebb ellenfelet kapsz, de a te (ti) védelmetek is erősebb lesz azért.
Igen, Th9 re lépés előtt érdemes mindent maxolni, így a katonákat is (mindent!!), mert így gyorsabban tudod továbbfejleszteni azokat TH9 szintre. (bár pl. TH8 on a sárkányból 3 a max, TH9 en is)
És fontos, TH9 en gyorsan rá fogsz jönni, hogy sárkánnyal TH9 ellen nem tudsz majd 3 csillagot hozni, néha még kettőt is nehezen, ezért előtérbe kerül majd: Pekka, Golem, Lufi, stb. Ezért kell mindet kimaxolni amit csak lehet!
Épp a fentiek miatt ne kapkodd el a TH9 ugrást, mert, ha klánon belül a túl sok rusholt TH9 könnyen azt eredményezheti, hogy egyrészt a sok TH9 miatt erősebb klánt kapsz ellenfélül, másrészt a rusholt TH9 -es tagok csillagot nem tudnak hozni, viszont könnyen lenyomják őket 3ra. Az ilyen tagokat mi nem engedjük már be, nagyon meg kell nézni, ha valaki csatlakozni akar ilyen szemmel is. -
HaliHUN
tag
válasz
dragonfx #2975 üzenetére
Mi TH9-en a TH 8.5 stratégiát folytatjuk, amely azt jelenti, hogy kizárólag falat építünk az első pár hétben, amíg az AQ fel nem jut 10-esre. Warokban ez segít egy kicsit, hogy a friss TH9-eseknek ne kelljen komolyabbakat ütni. Aztán jöhet a többi defense, és a két xbow. Fontos, hogy a defense szintet tartsuk a lehető legalacsonyabban. Persze ez is csak vegyesen jó, mert ha mindenki lent tartja a védelmet, akkor esetleg könnyű prédák vagytok. Viszont van nálunk olyan is, akinek kezdő TH9 védelme van (lvl1 xbow-k, maxed TH8 egyebek), mellette 25/25+ herok és maxolt troopok. Így egy viszonylag kis súlyú srác gond nélkül veri be a maxolt TH9-eket.
Konklúzió - Tartsuk a védelmet az offense szintjéhez igazodva!
-
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx #2936 üzenetére
Múlt idő, aranyom, múlt idő...
Hihetetlen. A továbbnyomogatás szerintem nem akkora bűn, mint a szimulált támadás következmény nélkül... Tipikus gyermeki gondolkodás.
Arról nem is beszélve, hogy figyelmeztettünk, és nem leb*sztunk meg előítéleteskedtünk. Elismerem, csaltam, és meg is szívtam anno, ki is vágtak, mint macskát a tudodhova. Pont. Azóta nem csinálom, mert nincs értelme. Ha nincsenek hibáim, nem tudok miből tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest