- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
FecoGee #9876 üzenetére
Köszönöm, ma reggel megnéztem, a PDF-ek, amit említettél benne elérhetők valamerre (Cisco minősítések áttekintése érdekelne főleg).
A másik ami nem tiszta az a CCENT értelme - ha jól látom nem kötelező a CCNA-hoz, így van értelme megcsinálni? Vagy csak akkor, ha nincs semmi előélete az embernek, ami Ciscohoz köthető (azért tartom ezt érdekesnek, mert suliban mi CCNA-val kezdtünk, CCENT-ről most hallottam először)? -
LógaGéza
veterán
válasz
FecoGee #9874 üzenetére
Köszönöm a válaszod, ez nem probléma, nem árt feleleveníteni a tudást
Anno még suli keretében volt ez, akkor utáltuk mint a fenét (8-9-10. órában volt), az volt a cél minél hamarabb túl legyünk rajta.
A vizsgák hogy zajlanak? Kellene megint keresnem egy instruktort, akinél felveszem a tananyagot, és nála vizsgázok is? A régi tanáromhoz nem nagyon akarok visszamenni...
Elévülési idő hogy van? Két évente újra kell vizsgázni?Bocsi a sok kérdésért, csak tudni szeretném mit vállalok
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Még anno 2012-ben letettem két CCNA Discovery vizsgát (Networking for Home and Small Businesses és Working at a Small-to-Medium Business or ISP), és most gondolkodóba estem, hogy folytatni kellene.
Kérdésem az lenne, hogy ezek teljesen elévültek, és kezdhetem elölről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest