- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
"Ha van beallitva DAI vagy ip source guard, akkor a switchnek ehhez lesz egy-ket szava... tudom, ez nem relevans a MAB problemadnal, csak ugy eszembe jutott."
Ip source guard nem lenne problema, mert az extra parancs, DAI lehetne, ha nem talal snooping entry-t, de nincs ilyen uzemben. En akartam, de tul sok statikus eszkozunk van meg, igy egyelore halott a topik
Bar dai val is lehet trustedde tenni egy interfacet, ha jol emlexem..
-
tusi_
addikt
Szia. Köszi.
Ha auth open van a porton, akkor nincs failure code es 5 csomagbol lemegy az ip keres. Discovery, request, reply ack... blablabla.
A switch szvsz kuldhet ilyet, ha tul sok blabla jon, illetve ha ugyanazzal az authentikacios metoddal vki folyamatosan spammeli a z eszkozt.
deug auth volt, a loggban az all, hogy nincs se ip, se vlan a kereshez ezert failed.
De mivel mind az ise-n, mind a switchen authc succes van, ezert ebbe nem mentem bele melyebben.Az erdekes az, hogy rengeteg kulonbozo eszkozunk van - kb 50 gyarto - es egyiknek sincs ilyen baja, mindegyik megy, csak ez nem. Es mivel kassza, ezert negyon fontos..
Meg azt is olvastam vhol, hogy a failure code 4 lehet egy olyan hiba, hogy a switch az auth requestet nem a 1812-re kuldi, hanem az accounting portra 1813 es ez a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged