Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi?

Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3
Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van
Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolni
Egyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van

ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magam
Tudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van
Tudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl. 
FecoGee
crok