- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Az informatika szerintem az a munkaterület, amit szívvel lélekkel kell csinálni, és rengeteget kell hozzá tanulni. Én már egy csomót tanultam, és még most is iskolába járok, hiába vagyok 4-5 tanuló, hiába járok Ciscora, és olvasok egy 1000 oldalas könyvet a hálózatokról, meg hiába akarok még vagy 3 minősítést(CCNP,CCNA Security, CEH) 2 év alatt a diploma előtt( van már egy OKJ-s rendszergazdám is a fősuliról), úgy érzem még mindig, hogy tök hülye vagyok az egészhez. Most kezdtem el Linux-szal foglalkozni, meg az angolra is rágyúrok, de csak reménykedek, hogy fogok állást találni (normális fizetésért, igazából ezen van a hangsúly)
-
McSzaby
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Önmagában az informatikában szerintem semminek sincs értelme. Szerintem... DE ha alapokon tudsz dolgot/dolgokat és van egy fő témád, akkor már fogsz boldogulni. Válaszd ki mit akarsz a legjobban tanulni és az mellé járhatsz képzésekre. Én Linux rendszeradminisztrátor vagyok úgy, hogy a suiban nem tanultam, de mellé eljártam ciscora + közésuliban megtanultam németül és angolul. Így már lehet egyről a kettőre jutni.
Legyen egy fő szakmai területed mondjuk programozás,rendszeradminisztrátori státusz és mellé a Cisco mindent meg fog tanítani, ami kell neked a hálózati alapokhoz. Irányító protokollok, OSI Layers, stb.
De lehet a Cisco is a fő szakmai területed, de akkor is tudj még valamit, egy lábon az informatikában nagyon profinak kell lenned. + akkor min. CCNP-ig kell gyalogolnod szerintem.
Persze nagyon tág a szakma, de a CCNA-t én minden műszaki egyetemen kötelezővé tenném, mert nagyon jó a képzése és sokat tanulsz belőle. Lehet nem olcsó, de megéri.
Windows-t felejtsd el szerintem ha komoly szakember akarsz lenni. A win olyan, mint az angol - minden munkahelyen elvárják, hogy alsó hangon érts hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BestBuy ruhás topik
- Béta iOS-t használók topikja
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged