- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
Alcsi69 #15935 üzenetére
Szerintetek egy automatizált gyártósori, épületgépészeti, energetikai rendszer nincs tele olyan szenzorokkal, vezérlökkel, stb. akár gyengeáram, akár erösáram téren, ahol az adatátvitel valamilyen szinten nem lesz IP-s? Nem hátrány, ha az erösáramos meg tudja mondani vagy legalább szkeptikusan kérdezni, hogy az új épületrész távoli leolvasású erösáramu szenzoraihoz mekkora IP tartomány kell neki.
A legnagyobb IP hálózatok pont olyan ipari felhasználásokban vannak, ahol túlnyomórészt szenzorokat, vezérlö és befolyásoló elektronikákat lát az ember
Anno én se hittem volna fontos lesz nekem az erösáram, aztán mikor az elsö komolyabb racket rakja össze az ember vagy datacentert és a HVAC-os cég kérdezi hány BTU-ra kell a klíma méretezése, vagy az erösáramos hogy milyen betáplálás kell...felesleges egyetemi szintü mérnöki tanulmányokat folytatni ha az ember végsö soron betanított munkásként, sablonokban gondolkodva szeretne elhelyezkedni, és delegálni egy másik Józsinak mindent amire öt nem tanították be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged