- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iGO Primo
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
soma314 #14946 üzenetére
Most, visszanezve a hsz-t, par honap utan az elso valos 2nd line pozimban, amit imadok, nem is fogalmazhattal volna jobban! Foleg a hsz masodik feleben levo alapfogalmak. Kb 2/3-aval itt talalkoztam/tanultam meg, de nagyon hasznosak azok is!
A CCNP tananyagos kerdes engem is erdekelne, jovore szerintem folytatom a tanulast az iranyba.
-
kenwood
veterán
válasz
soma314 #14946 üzenetére
Minden guideban kiternek a 7th bit flipre, kiveve a Cbt nuggets. Jeremy Cioara a CCNA es a CCNP videoban is beszel az eui-64-rol,es mindket alkalommal csak az fffe beillesztest emliti.
Erdekes, hogy sem neki,sem a lekotoralast vegzo arcoknak sem tunt fel egyik alkalommal sem.Jeremy vicces,elvezetes,de elegge feluletes.
David Bombal sokkal precizebb, es melyebben mesel,de o neha tul szaraz,repetitiv.
Nekem eddig Neil Anderson Udemy kurzusa a legszimpatikusabb, o pont feluton van kettojuk kozott. -
Yeffy
veterán
válasz
soma314 #14946 üzenetére
Pazar "kis" osszefoglalo volt, en szerkesztve, vagy linkelve, de tuti beraknam a topikosszefoglaloba, sok kerdesre tud ez valaszt adni, plane a harmadik bekezdestol!
Az utolso bekezdes meg ugyan CCNA-vel, de kb ram is ramillik, a mostani szituaciomat tekintve az uj munkahelyemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest