-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Nekem sikerült megcsinálnom. Nem volt nehéz, bár az anyag minősége elmarad a Cisco-s Cyber Ops-hoz képest. Gyakorlatilag csak egy PowerPoint jellegű bemutató van a Juniper Geniuson keresztül, nincs videó vagy lab.
Mély technikai részleteket szerintem ne várjon tőle senki, nagy vonalakban szó van a Juniper termékekről, azok virtuális változatairól. SD WAN Controller + Management szoftver, Cloud CPE koncepció. Gondolat ébresztőnek szerintem nagyon jó. Összességében nem bántam meg.
Ami viszont hasznosabb az a JNCIA: Junos kurzus: [link]
A jelenlegi épp betelt, de lehet, hogy lesz még kiírva később. Más platformon oktatják, mint a Cloudot, ez teljes egészében "videós", de interaktív, tehát a videókon belül kell kattintgatni, hogy előjöjjön több infó egy-egy dologról. Ez magáról a Junos OS-ről szól, felépítése, CLI, routing, acl beállítások. Jobban fog jönni a való élet során.
Valaki esetleg nem tud hasonló lehetőséget F5-nél vagy Fortinetnél? Esetleg más gyártónál?
Palo Altonál tudom, hogy van még az ACE, aminek a vizsgája is neten keresztül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged