- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
olloczky #13701 üzenetére
Sziasztok
Ma megint voltam ICND2-n.
Pass!Nem is kicsit. De!! Ez is rohadt nehéz volt, több kérdés is olyan részletesen érdeklődött egy-egy témában (pl. GRE, HSRP), hogy csak lestem. Megint volt szerintem 1-2 kérdés ami nem volt a könyvben, illetve amitől végképp eldobom a láncot, azok a nem egyértelmű kérdések. Nem elég, hogy a válaszon törjem a fejem, még azt is bogozzam ki, hogy igazából mit kérdez.. na panaszkodás off
A simletek jól sikerültek nem éreztem, hogy megoldhatatlan feladat elé állítottak volna és végre CCNA vagyok.Továbbiakban szerintem haladok a CCNP felé de a részleteken jövő héttől gondolkodom most pihizek egy kicsit.
Üdv
U.i.: "csak" 120 percem volt a vizsgára nem 140, de kb 80 perc alatt végeztem.
-
soma314
tag
válasz
én is sajnálom
Próbáld meg a dolog jó oldalát nézni: a tudás már benned van, már csak a "mázlifaktor" hiányzott. Tudom bosszantó lehet, hogy egy kérdésen múlt, de az sokkal elkeserítőbb lenne, ha azt látnád, hogy mennyit tanultál és még csak a közelében sem jártál!
Egyébként közel sem biztos, hogy azokon a kérdéseken múlt, amikről úgy érzed, hogy nem voltak lefedve az OCG-ben. Lehet, hogy csak azért tették be azokat a kérdéseket, hogy megzavarjanak és ki se értékelte a rendszer az azokra adott válaszaidat!
Ez a "szép" ebben a rendszerben, hogy nem tudhatjuk. Nem olyan mint egy iskolai dolgozat, amit megkapsz kijavítva. Itt mi vizsgázók fizetünk és vakon bízunk, hogy korrektül járnak el velünk.(Én nem olvastam az aktuális OCG -t ICND2-re, de van egy tippem, hogy explicit irt arról, hogy az etherchannel-eknél van load sharing és milyen fontos azt jól konfigurálni. Sokszor találkoztam én is olyan kérdéssel, ami explicit téma csak egy vizsgának.
Példának egy általam kitalált kérdés: válaszd ki az alkalmazható link aggregációs protokolt: PPPXL, HTML, LACP, QWERTY . Egy ilyen kérdésnél tudod, hogy van olyan, hogy Link Aggregation Control Protocol - LACP tehát nyilván az a helyes válasz, nem kell tudnod, mi a többi három. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
Sajnálom
. Tényleg nagyon közel voltál. Sajnos minden vizsgában van olyan kérdés, amelyet az OCG nem fed le. A hivatalos mondás, hogy a blueprint egy mankó, ami alapján lehet készülni, és a Cisco fenntartja a jogot, hogy más, kapcsolódó témákból is legyen kérdés. Aztán ki tudja, hogy az tesztkérdés vagy sem. Van egy macska-egér harc a Cisco és a dump cégek között, ez is rányomja a bélyegét a tesztekre, és az szívja meg, aki becsületesen, csalás nélkül készül. Sajnos ez ilyen. Múltkor a WITSHOOT vizsgát sima libának éreztem, aztán 10 ponttal mentem át...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest