Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Vannak előnyei is, ha már kevésbé fiatal az ember. Anyagilag stabilabb a helyzet, ezért kisebb a stressz egy vizsgán.
Nekem az angol tudásom is sokkal jobb most, mint huszonévesen volt.Inkább a feleségem és a gyerekek részéről áldozat a dolog. Az ő támogatásuk nélkül nem lehet család mellett tanulni az biztos.
Nálunk minkét gyerekemnél a legelső év volt a legküzdősebb, mert nem voltak éppen jó alvók.
Most már inkább azt nehéz összehozni, hogy ovi, iskola is eleve csinál programokat, mellette meg a külön dolgok logisztikája (úszásra, kézilabdára vinni őket...).A CCIE-nak nekiálltam, de korán se biztos, hogy meglesz. Első sorban megtanulni akarom és másod sorban levizsgázni belőle.
Ráadásul nem tűztem "túl merész célt" magam elé: az írásbelit letenni mielőtt a CCNP lejár. Erre van két évem. Nem mondom, hogy nem fogok elmenni megbukni előbb, de ha nem nem jön össze, akkor csak a vizsgadíjat buktam. Ami nyilván bosszantó lenne, de nem lehet minden vizsgán átmenni elsőre.
(Biztosan létezik valaki valahol, de én még csak nem is olvastam olyan személyről, aki egy CCIE-ig eljuttot volna úgy, hogy ne kellett volna újráznia. De még diplomát szerezni se hallottam senkit vizsga ismétlés nélkül.) -
kowika87
tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Enis kuzdok most rendesen pedig nincs gyerek... jovoheten megyek haza, egy het szabi aztan fel kell porognom mert meg nagyon az elejen vagyok es eleg lassan megy. A durva az hogy amikor megcsinaltam a writtent azt hittem nagyjabol rendbe vagyok tudas szinten es csak gyakorolni kell. Hat nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
crok