- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
józsi9995 #11442 üzenetére
Szerintem a tanulas mindig jo dolog. Ha nem is vizsgazol le akkor is. Ha meg bekerulsz egy jo munkahelyre akkor sokkal konnyebben veszed fel a fonalat a nagyobb tudasod miatt, masreszt vizsgara keszulni is kevesebb ido kell. Ha erdekel es szeretsz ezzel foglalkozni, akkor nem is kerdes, tanulj. Allast fogsz talalni ebben biztos vagyok. Ha attol felsz hogy "papir CCNP" leszel mert nincs gyakorlatod ez egyreszt sajnos igaz. De en papir CCNP-nek azt tartom aki dumpol, par het alatt lenyomja a 3 vizsgat de az alapokkal sincs tisztaban. Ha latjak rajtad hogy lelkes vagy es nincs tapasztalatod szerintem ez nem baj. Csak erdeklodo legyel, a tobbi jonni fog.
-
Methionyl
senior tag
válasz
józsi9995 #11442 üzenetére
Mikor CCNA-m meg lett, haza fele a vonaton már a CCNP Route könyvet olvastam, majd amíg egész nyáron állást kerestem, erre tanultam. Vizsgázni nem mentem, mert nem volt rá külön pénzem, de 0 munka tapasztalattal is meglehetett tanulni, érteni. Aztán mikor felvettek munkára, de még nem indult be a project addig ültem bent az irodába és kiolvastam a Switch könyvet is, az se 1 nehéz csak sajnos kellenek fizikai eszközök hozzá ha laborozni akarsz, Route-nál elég GNS3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest