- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Köszi jerry, f_sanyee.
Akkor ha lejár a CCNP-m 3 év után - persze ha meglesz
- akkor CCDP, majd CCIP. Szivhatok az MPLS-el
-
tusi_
addikt
válasz
f_sanyee #2428 üzenetére
Honnan szedted le? Megint csak linuxhoz valót találtam. Tényleg rohadt idegesitő, hogy eddig minden csak windowshoz volt meg, amit kerestem, most meg minden linuxhoz. Esküszöm felteszek egy Debiant virtual gépbe Gnome nélkül és lesz egy fasza virtuál szerverem 50 Mb ram fogyasztással.
-
tusi_
addikt
Csak érdeklődés szintjén. CCNP secu/voice vizsgát csak akkor tehetek, ha van CCNA secu/voice-om?
-
tusi_
addikt
Mindeddig Linuxoztam, de itt nem szeretik a Linuxot, mindenki windowst használ, ezért visszatértem rá. Próbálom kiismerni a Német windowst, de borzalmas
(eddig akármit kerestem linux alá, minden csak windowshoz volt. Mot meg van valami, ami nincs meg winre csak linuxra. Murphys Gesetz
)
-
tusi_
addikt
Rosszul fogalmaztam. Tehát arra gondoltam, hogy mivel lehet log fájlokat gyűjteni. Én csak a syslogot ismerem és használtam, de ezek szerint használható is. VMPS servert honnan lehet leszedni? Amelyik működik is? Eddgi csak olyat találtam, ami nem megy csak linuxon.
-
tusi_
addikt
Milyen progikkal szoktatok monitorozni netzwerk forgalmat?
-
tusi_
addikt
"Másik. az ip next hop azt jelenti, hogy erre menjen a jelölt csomag. Az ip default next-hop azt, hogy elsüdlegesen a default útvonalon menjen, ha az nem megy, akkor a parancs után megadott next hoppra. Ez mé nem megy nálam? Félre értettem valamit?"
Pontosabban a könyv szerint. Az ip next-hop nál a PBR-t veszi alapul, az ip def next-hop nál meg a route táblát. Ha abban nincs def route, akkor a megadott cimre kapcsolja a csomagot.
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2397 üzenetére
Szia FecoGee
NEEEM
Természetesen, egy sráctól vettem asszem Hajdúböszörményből. Postával jött és 30 ropi volt /db.
Itt Németországban viszont tele van vele az e-bay. Én most egy 3560-ra pályázok.
Lenne viszont egy szakmai kérdésem. Csináltam egy PBR-s hálót, de a bajom az vele, hogy ugyan arra megy a forgalom, amerre kell, viszont a ha tracerouttal nézem, akkor előbb elmegy az elsődleges útvonal felé vezető next-hpophoz, majd vissza a local router intefészre és csak aztán megy a megadott next hopp felé. Mé??
Másik. az ip next hop azt jelenti, hogy erre menjen a jelölt csomag. Az ip default next-hop azt, hogy elsüdlegesen a default útvonalon menjen, ha az nem megy, akkor a parancs után megadott next hoppra. Ez mé nem megy nálam? Félre értettem valamit?
-
tusi_
addikt
ZBF-nél melyik protocolt kell engedélyezni, hogy ki tudjon menni a voip forgalom? Illetve elég, ha csak az adott porton engedélyezem az UDP-t egy ACL-el ?
-
tusi_
addikt
válasz
csabyka666 #2316 üzenetére
Nekem megvan a könyv. kb 90 oldal, szvsz baromi kevés a vizsgához.
-
tusi_
addikt
Megcsináltam a PBR-s variációt, tökéletesen műxik
Köszi a helpet
-
tusi_
addikt
válasz
jerry311 #2285 üzenetére
Köszi mind2töknek a fáradtságot.
Szóval. Arra gondoltam, hogy az uccsó háló a routereken a x.x.2.x -sok ne a másik branch router felé menjenek, hanem pl a net felé.
Majd kipróbálok egy olyan hálót is, ahol van egy webserver is, ami a untrusted zonában van.Ha nem akarom, hogy minden forgalom a másik branch felé menjen, hanem pl a net felé - esetemben a x.x.2.x-shálók, akkor milyen default routot adjak meg?
-
tusi_
addikt
!
crypto isakmp policy 10
encr 3des
hash md5
authentication pre-share
crypto isakmp key cisco123 address 40.0.0.2
!
!
crypto ipsec transform-set cisco esp-3des esp-md5-hmac
!
crypto map vpn-map 10 ipsec-isakmp
set peer 40.0.0.2
set transform-set cisco
match address 100
!
!
!
!
interface Loopback1
ip address 192.168.0.1 255.255.255.0
!
interface Loopback2
ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
!
interface Loopback3
ip address 192.168.2.1 255.255.255.0
!
interface Tunnel10
ip address 20.0.0.1 255.255.255.252
tunnel source FastEthernet0/0
tunnel destination 40.0.0.2
!
interface FastEthernet0/0
ip address 30.0.0.2 255.255.255.252
duplex auto
speed auto
crypto map vpn-map
!
interface FastEthernet0/1
no ip address
shutdown
duplex auto
speed auto
!
router eigrp 10
network 20.0.0.0
network 192.168.0.0 0.0.3.255
no auto-summary
!
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 FastEthernet0/0
!
!
ip http server
no ip http secure-server
!
access-list 1 deny 192.168.1.0
access-list 1 permit any
access-list 2 deny 192.168.0.0 0.0.0.255
access-list 100 permit ip 192.168.0.0 0.0.1.255 172.16.0.0 0.0.1.255
access-list 100 permit gre any anyAz acces listben kimaradt a .2.0 -es háló mindkét oldalon, hogy az ne legyen titkositva. Ha a GRE tunnel acl-ben engedélyezem a host szerinti tunnelt (permit gre host x.x.x.x host y.y.y.y) a két router kifele menő intefészeit, akkor folyamatosan hibát kapok. permit gre any any re megy "rendesen".
-
tusi_
addikt
Segitséget kérnék megint. Megcsináltam a VPN-t gre tunellel, elméletben minden frankó, DE: az elküldött/fogadott paketteknél nem számlál. Drótcápa jelzi, hogy ESP csomik mennek, de a router nem számolja. Bugg, vagy valami nem jó?
-
tusi_
addikt
válasz
suomalainen #2260 üzenetére
-
tusi_
addikt
válasz
sunyijanika #2212 üzenetére
Innen töltöttem le a próbafájlokat, ez a Rene Molenaar a kedvencem a ciscos youtubosok között.
Este kipróbálom, bár már nézegettem korábban, de még nem jutottam el odáig, hogy áznézzem. Köszi a fáradozásod
-
-
tusi_
addikt
válasz
sunyijanika #2204 üzenetére
Köszi Este kipróbálom. Ha siker van kapsz egy piros pontot
-
tusi_
addikt
válasz
sunyijanika #2198 üzenetére
209-unable to start vm instance 'ghost(fájl neve)127.0.0.1ghost'
-
tusi_
addikt
Kis segítséget kérnék szépen. Szedtem le xxx.net konfigokat, de az istennek nem akrja megnyitni. Már mindent kipróbáltam, ami a neten fenn van 5let, de semmi nem sikerült.
Szétb.. az ideg, ott tartok, hogy egy baltával nyitom meg a fájlt
-
tusi_
addikt
Nálam nagyon nem úgy működik az SLA, mint a könyvben.
Mások a parancsok....
-
tusi_
addikt
Na most ez a kép engem összezavart.
Ha jól tudom, t4 LSA-t csak az abr-ek csinálnak, hirdetve a saját költségét az ASBR ig. AZ alsó ASBR, ami a eigrp, rip etc. external utat reidstributálja a hálóba, az miért gyárt T4-t?
Az Area 4 NSSA areát a backbone-val összekötő ABR miért tol T7 lsa-t a Backboneba, annak nem T5 nek kéne lennie?
-
tusi_
addikt
Itt is vannak olyan álláshírdetések, hogy csak nézek. Tegnap jelentkeztem egy olyanra, ahova olyan 3-4 betűs szaktudásokat kértek, amiről nem is hallottam. Pl Lotus- ez 5 bötű - de arról annyit tudok, hogy jól hasítanak a F-1 ben
.
De a lényeg, ha a felét tudod a felsoroltaknak, akkor talán esélyes lehet a behívás.
-
tusi_
addikt
válasz
mezzanine81 #2139 üzenetére
Sok infot találsz a neten, videók is vannak, hogy kell beállítani a GNS3-t.
Nemtudom egyet értenek-e velem a többeik, akinke már megvan, de a CCNA a CCNP hez képest egy óvodai felveteli vizsga. Ott megtanultad, hogy indíts el egy protokolt, itt pedig, hogy miként kell finomítani , kontrollálni és hibát elhárítani, ami szerintem a leggyakoribb és legnehezebb feladat.
-
tusi_
addikt
A switch szvsz jóval egyszerűbb/kevesebb mint a route. A switchet 2 hónap alatt lenyomtam laborral együtt és a végén közel 90%-os próba tesztet csináltam. (angollal küzdök még egy kicsit
)
DE, ezekhez eszköz kell. Ha később teheted, akkor min 3560-ast vegyél, legalább egyet és a többi/másik lehet 3550-es. Plusz mondjuk 3 acces switc is kell, ezek jóval olcsóbbak, bár 100 alatt nem úszod meg, pláne a 3560-al.
A route simán lenyomható könyvből és GNS3-al. Ha jelenleg nincs pénzed, akkor inkább kezdj a routtal, ahhoz egy gagyi szgép is jó. Sok óra laborral szerintem biztosan letehető egy 3 hónap alatt az is, de miinden nap tanulni kell és ezerrel laborozni. Tshoot is, bár oda is kell már a switch, de elolvasni azt is el lehet.
Jó munkát és gratula a vizsgához.
-
tusi_
addikt
Én port priorityt akkor szoktam változtatni ha redudáns utunk van két switch között és azt szeretném, hogy pl ne a f0/1, hanem az f0/2 legyen aktiv. Ekkor a szemben levő switchen leviszem a port p-t és akkor az lesz a lokál switchen az aktív port, amelyikkel szembeninek kisebb a prioritása.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2057 üzenetére
Vagy egy SPI/CBAC ip inspect-el.
Itt az ip inspect.... parancs, mehet a belső interfészre in és a külsőre is out irányban, mig a külsőre egy deny ip any any in irányban. Persze az ip spoofing miatt ki kell zárni az összes privát ip-t befele és a saját ip-t source forrásból meg a loopbackokat......
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2042 üzenetére
"Szerk: Érteni is kell nyilván, a bemagolás sokra nem vezet. Ahogy alaposabban megnéztem, még azt sem írja nálad, hogy 2-t válassz, nálam pedig már az is fel van tüntetve. Mik lehetnék még a hiányosságok
Mindenképpen zavaró az elírás, csak nehogy rosszul tanuld meg!
Szerk2: Neem, nem arra gondoltam, hogy könyvből tanulj; akkor inkább már egy frissebb pdf-ből!"
Az lenne a legjobb, ha ki tudnám laborozni, akkor nem is tettem volna fel a kérdést, de a gépem már el van csomagolva. Laptopon meg nincs fenn most gns3, de felrakom esküszöm.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2040 üzenetére
Sógorom hozta, ezekből vizsgázott az Ő rg-juk. Hogy Ő honnan szedte, azt nem tudom.
Biztos igaza van a könyv irónak, nem vitatom, de szeretném megérteni. Számomra nem csak a vizsga fontos, szeretném érteni is, mert zavar van az erőben, ha valamit nem értek
Persze, hogy emléxem. (engem rá nem vennél, hogy könyvből tanuljak, nekem ez a legjobb megoldás. Esetleg egy E-book olvasót elfogadnék a forditás miatt)
-
tusi_
addikt
Kérdés
1. Router R1 has been configured for EIGRP. The configuration also includes an ACL
with one line–access-list 1 permit 10.100.32.0 0.0.15.255–and the EIGRP configu-
ration includes the distribute-list 1 in command. Which of the following routes could
not be displayed in the output of the show ip eigrp topology command as a result?
a. 10.10.32.0/19
b. 10.10.44.0/22
c. 10.10.40.96/27
d. 10.10.48.0/23
e. 10.10.60.0/30Answer : D and E. The two listed commands correctly configure EIGRP route filtering such
that prefixes matched by the ACL’s permit clause will be allowed. All other prefixes
will be filtered due to the implied deny all at the end of the ACL. The ACL permits
numbers in the range 10.10.32.0–10.10.47.255, which leaves 10.10.48.0 and 10.10.60.0
unmatched by the permit clause.Itt az a. hálózat nem tartozik bele teljesen az ACL-be. Az egy 10.10.32.1 - 10.10.63 254 es háló, mig a szűrt az egy 10.10.32.0–10.10.47.255-s. Az egy dolog, hogy percekig számolgattam, mig gondolkodtam, hogy miért 100-a a szűrt IP 2. oktettje - elb..ás - de itt nem értem a válaszokból az a-ra miért matchel.
-
tusi_
addikt
Skacok. Este néztem switch oktató videót és a QOS részben class-mapokkal, meg policy-mapokkal szabályztak. Ez benne vana vizsgában is? Szeretném megtanulni, de egyelőre inkább arra fókuszálnék, ami a követelmény.
-
tusi_
addikt
Minnyá laborozok egyet.
-
tusi_
addikt
válasz
jerry311 #1979 üzenetére
Azt, hogy egy baromi nagy f.sz vagyok. Töröltem azt a konfigot, amelyiken volt a dsw2 -n is dhcp pool, de elfelejtettem, hogy már nincs.
Azt megcsinálhatom, hogy pl Load-balancingban használom a 2 DSW switchet igy
DSW1
vlan 10
ip add 192.168.1.10 x.x.x.x
standby 1 ip 192.168.1.1
standby 1 priority 200
standby 1 preempt
standby 2 ip 192.168.1.2
standby 2 priority 90Itt a 192.168..1.1-es ip-t osztanám ki a másikon meg
DSW2
Vlan10
ip add 192.168.1.11 x.x.x.x
standby 1 ip 192.168.1.1
standby 1 priority 90
standby 2 preempt
standby 2 ip 192.168.1.2
standby 2 priority 200Itt pedig a x.x.x.2 t
Ez igy műxik? Kilaboroznám, de az asszony még horpaszt és a fejemhezvágja a switcheket
-
tusi_
addikt
Kérdés:
Ha dhcpvel akarom kiosztani a gépeknek az ip-t, akkor az ip dhcp pool X ben melyik átjárót kell megadni. Mert ha pl megadom a DSW1 átjárót, de az leáll, akkor a DSW2-ről nem kapja meg a virtual ip-t.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #1972 üzenetére
ip ospf authentication message-digest
Ha jól emléxem, erre a parancsra indul el azokon az interfészeken a hitelesités, amelyikeken beállitottad a "ip ospf message-digest-key 1 md5 jelszó" -t. Ez csak azon a szomszédon érvényes, amelyikkel egy interfészen van. Ha egy router f0/0-n cisco a jelszó, a f0/1 -en meg casco, akkor is menni fog a hitelesités, de csak azzal a szomszéddal, amelyikkel az azonos intefészen van.
-
tusi_
addikt
válasz
robesz87 #1929 üzenetére
"Tehát nem valósul meg csak a vlan-okra kiterjedő broadcastolás és ugyanott tartok, mintha nem csináltam volna vlan-okat."
Pont a Br-ok nem mennek át. A router a nem neki szóló br-eket dobja. Tehát ha van 100 kliensed és 4 vlanod ezek egyenlően vannak elosztva Vlanonként 25-25.... re, akkor egy br üzenetet csak a saját vlanjában lévők kapják meg a masik 75 nem. Kivéve ha mondjuk egy DHCP server van egy másik Vlanban és a routeren megy egy relay-agent, de az más dolog.
-
tusi_
addikt
Köszi mindenkinek
Hogy tudom szimulálni a load-balancingot HSRP-nél?
R2
ip address 192.168.1.10 255.255.255.0
duplex auto
speed auto
standby 1 ip 192.168.1.1
standby 1 priority 150
standby 1 preempt
standby 2 ip 192.168.1.2
standby 2 priority 90R3
ip address 192.168.1.11 255.255.255.0
duplex auto
speed auto
standby 1 ip 192.168.1.1
standby 1 priority 90
standby 2 ip 192.168.1.2
standby 2 priority 150
standby 2 preemptHa lelövöm az interfészt az R2-nél, akkor egyből vált R3-ra. DE, azt hogytudom megcsinálni, hogy a másik virtual IP-t kapja/használja a kliens "gép"? DHCP vel osszak ki neki címet?
-
tusi_
addikt
Köszi mindenkinek
A 2811 pont nem támogatja?
-
tusi_
addikt
válasz
sunyijanika #1915 üzenetére
Köszi, ezt tudom, csak eigrp esetén ugye megy, pedig ugynaúgy NBMA.
Ha frame-relay mapolok, ott ugye átmegy broadcasttal az adott ip re a local dlci és kicsit meglepődtem, hogy az Ospfnél nem. -
tusi_
addikt
CCNP-sek től kérdezném. (642-813)
GLBP, VRRP, P-Vlan, IP telephon, Wifi van-e a vizsga gyakorlati részében. Ezeket sajnos nem tudom kipróbálni.
Telefon, wifi esetleg sikerülhet , de wifi ből csak az Autonom. Próbáltam a 7200-es routert munkára birni a GNS3-ban VRRP és GLBP -t gyakorolni, de esélytelen. 890000. IOS-t ette meg, ahhoz meg nem akart kapcsolódni egyik porton sem, szal feladtam.
-
tusi_
addikt
Csináltam egy bazi nagy ospf areát, de inkább routert használtam FR switchnek , mert nagyon gázos a fr sw.
Ospf-nél nekem csak akkor mnnek át a csomagok, ha statikus neighbornak konfigolom. Ez normális?
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #1902 üzenetére
crypto isakmp policy 1 = policy "sorszáma"
encryption 3des = titkositás módja
authentication pre-share = hitelesités módja alőmegosztott kulcs
group 2 = Diffie Hellman 2 1024 bites IKE kulcs.
(Innen nekem hiányzik a hash)crypto isakmp key jelszo address 128.107.9.9 = Ezt a "jelszót" küldi át tikositva diffie hellmannal az ip-re
crypto ipsec transform-set nev esp-3des esp-sha-hmac
crypto map valami_nev 10 ipsec-isakmp
set transform-set nev = ez a parja a késöbbi crypto map interfésznek
set peer 128.107.9.9 = szomszéd ip
match address 101 = acces list, amiben engeded a forgalmat. Saját ip és a távoli ip.access-list 101 permit ip 10.99.1.0 0.0.0.255 10.0.0.0 0.255.255.255
access-list 101 permit gre any anyinterface dialer 2
crypto map valami_nev = ez lesz a neve, ezzel engeded az interfészen hogy a kifele menő csomagok titkositva menjenek át. -
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #1818 üzenetére
Igazából nem nehéz a switching anyag, ha ott tartasz majd, nem lesz problémád vele. Igy most, hogy másodjára is elolvastam a switchet - fejezetenként kilaborozva - , azt mondom, sokkal egyszerűbb, mint a route. Tegnap bele néztem a routingba és nyeltem nagyokat. Abban a 370. oldalnál tartok, de szvsz nehezebb, mint a switch. Ha azt megtanultad, akkor a switch sem lesz gond.
-
tusi_
addikt
Néha többször el kell olvasnom egy fejezetet, mert nem tudom vissza mondani magamban, illetve elakadok valahol és nem kapok választ a kérdéseimre, amik felmerülnek. Ilyenkor legvégső esetben jól jönnek a tapasztaltaktól a válaszok. Bár mint korábban irtam, jobb szeretek magamtól rájönni, mert azt tuti nem felejtem el.
-
tusi_
addikt
Kb erre gondoltam. Bazi nagy helyen van értelme, ahol sok roamingos csóka dolgozik és rohangálnak egyik zónából a másikba, de egy "kisebb" helyen, ahol max 100-200 - an dolgoznak, ott "felesleges".
Kicsit olyannak tűnik ez nekem mint a VTP. Kevés switchnél felesleges, csak biztonsági rés, de ahol van 200 switch, ott jól jön, hogy csak egy helyen kell álltgatni, majd dinamikusan átmegy mindenhova.
Többet tanulok itt, mint a könyből
-
tusi_
addikt
Szupi.
Még a telefonnal kéne kipróbálnom ezt, mert ott is a nativ vlant IS használhatja a DATA stream, ha a telefonról van átfűzve a pc.
A NONE beáltás mellett megy ha jól emléxem VID-es vlanba a telo és a PC is, mig a dot1p, untagged és vlan_vlid beállitás mellett a pc adat mindig a nativba megy.
Mivel lehetne rendesen gyakorolni a telefon beállitást ? PT nem tudja sajnos. MLS qos-t még megeszi, de itt ki is fújt. (Nem várunk sokat tőle, hisz CCNA-s progi, de valamivel szeretnék elmerülni benne.)
-
tusi_
addikt
Nem így akartam a válaszokat, de még hajnal van, bocsi
-
tusi_
addikt
vlan dot1q tag native = Native vlan tagg
"Although maintenance protocols such as CDP, PAgP, and DTP normally are carried
over the native VLAN of a trunk, they will not be affected if the native VLAN is pruned
from the trunk. They still will be sent and received on the native VLAN as a special case
even if the native VLAN ID is not in the list of allowed VLANs." -
tusi_
addikt
Tudomásom szerint a nativ vlant szokták használni Managmentnek is, de nem a vl 1 , hanem egy véletlenszerűt. Legyen vl 666.
De olyat is olvastam, hogy a támadhatósága miatt - a switchek az untagged kereteket a nativ vlanba kapcsolja - ki szokták szedni a trunk interfészen a hirdetett vlanok közül, de a vtp infok akkor is átmennek rajta. -
tusi_
addikt
válasz
robesz87 #1802 üzenetére
A nativ a taggeletlen Vlan, nem kap VID-et.
Ezt használja a VTP is pl.A managment Vlan az a Vlan, amin sávon belüli elérést tudsz csinálni, és ssh-val, vagy - inkább ne - telnettel be tudsz jelentkezni a kütyükre. Minden l2 switchen addsz egy ip-t a nativ vlannak - ugyanabból a subnetből - és azon kersztül tudod elérni távolról.
-
tusi_
addikt
Én meg beruházok 2db 3560-ra. Ha kijöttem veszek 2-t, kerül, amibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged