- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
válasz
suomalainen #15522 üzenetére
Akkor nevezd már meg a top network engineer munkahelyeket. Tényleg érdekelne.
Itt most főleg L2-ről beszéltünk, nem engineer pozikról. Sok hely már államhoz közeli, így nevet nem írnék (vagy priviben), ez van akinek számít, van, akinek meg nem. L2 szinten az IBM jó kezdés, fix munkahely, de nehézségek ott is vannak. Biztos máshol is...
Ha fizu számít akkor bankszektor, ha családiasban nyomnád, akkor valami kkv. Én egyiknél sem dolgoztam (még), de az IBM-et ezek keverékének képzelem el.Vannak helyek (nem network, de multi) ahol elmehetsz szabira, de a telefonod legyen bekapcsolva.
Az ilyen helyeken (kellő fizu hiányában) becsukjuk magunk mögött az ajtót. Ilyen egyszerű...Az IBM HO-hoz való rugalmas hozzáállásáról már nem is beszélek.
Nálunk ez pont megoldhatatlan probléma volt, de már nem dolgozok ott, szóval ki tudja. L3 szinten heti 1-2 nap kérhető, azt nagyon irigyeltem L2-n.Ilyen lényt maximum kitömve találsz egy múzeumban.
Ennyire azért nem tragikus a helyzet"L2-ről volt szó (ahol sok ember van IBM-nél)"
Ez sincs már így, nagyon sok lett az L3 pozíció.
Nem mondtam hogy L3-n eddig se voltak sokan, de az infoparki szolgáltatások gerincét és arcát főleg az L2 adja az OC-ban, az állandós managerekkel együtt.Mondjál egy olyan munkahelyet, ahol csak úgy kedvedre designolgathatsz.
Hát, bármelyik L3-L4, fusson bármilyen fancy néven. L2 szinten? Na ebben igazad van, ehhez valóban rugalmas, és valamennyire technikai management kell, aki tudja képviselni a techie-ket. Ilyenre is tudnék példát mondani. Az IBM csak kicsit jobban betonba van öntve, ennyi.Szerintem ezt az egészet át lehet csapni valami IBM topicba akár. Nem mintha nem élvezném perverz módon, értelmes vitát folytatunk, csak nem ide való
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest