Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz stopperos #1725 üzenetére

de akkor meg milyen 1.3-ról beszélt vajon a csávókám? nem értem, most akkor mit kéne nekem ezen 1.3-ra frissíteni? de miért nekem kell egyáltalán ezzel copni? Mi a cart üzenget nekem? dejó, hogy apámmal beszélt, aki egy kezdőlapot nem tud beállítani, isteni

Van a fogyasztóvédelemnek valami elérhetősége ami ezzel foglalkozik? Ma mértem 1,1 megabitet a 20 megabites vonalamon, amiből 10 megabit szerződésben garantált minimum sávszél, tegnap is volt 3 és azelőtt is. Én ezt nem fogom fizetni, össze-vissza ugrál, most éppen 15, de a motorolával 20 volt stabilan és soha nem esett le.
    Most vagy központilag buzerálják és akkor pláne felmondom ha így árulják túl a sávszélt, hogy limitálják az ügyfeleket, vagy szar ez a modem. Én nem óhajtok egy 1.0-ás emberrel telefonon vitatkozni azon, hogy ő látja e a végpontot vagy nem, meg hogy biztos nálam rossz a koaxosztó meg a többi süket dumát hallgatni, nekem ahhoz nincs türelmem.

Nem hiszem el, hogy ezt egyoldalúan nem lehet felmondani hűségidőn belül ha ilyen durva szerződésszegés áll fenn. Valaki rágott már be? Mi a menete? Axelero-s idők óta ügyfél vagyok, ha nekem ilyen [moderalva] kihoztak akkor [moderalva], nem vagyok hajlandó intézni, én felmondok nekik. Elegem van.

[ Módosította: 7 ]

• priti

addikt

hjaaaj hol lehet letölteni ehhez a [moderalva] firmware-t? valami [moderalva] lassan áll föl, belassul a net, hol lehet vele beszélni hol nem, most éppen net van, de ip-vel nem tudok belépni rá, pedig tuti jó a cím, mert a defaulton hagytam, jajj nagyon tele a répa. Nm hiszem el, hogy 5 teljes perc kell egy ilyen [moderalva], hogy felálljon (wifi letiltva) de így is megőrülök tőle, naggggyon lassú, nagyon. Valamit tennem kell, most megin ki kéne kapcsolnom hogy be tudjak rá lépni, mert most perpill az Isten tudja miért nem enged magára, az most megin' vagy 10 perc mire [moderalva] magát és már meg tudom végre pingelni.

de miért vitték el a motorolámat???? :O :W Apám volt itthon, azt üzente vele a csóka aki hozta, hogy 1.3-at tegyek rá, gondolom a förmver lesz. Hol van fent ez a [moderalva]?

[ Módosította: 7 ]

Új hozzászólás Aktív témák